Последната седмица на март ще бъде динамична и малко напрегната.

...
Последната седмица на март ще бъде динамична и малко напрегната.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 25 – 31 март

Последната седмица на март ще бъде динамична и малко напрегната. Повече за това какво ви чака, вижте в седмичния ни хороскоп, направен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Меркурий и Нептун ще са в съвпад през тази седмица като освен това Меркурий ще излезе от ретроградното си придвижване. Важните събития за представителите на вашия знак ще са свързани с откриване на някаква загадка или опция да се включите в организация, състояща се от стеснен брой подбрани членове. В началото може да сте въодушевени, само че скоро ще забележите детайлности, които са ви убягвали и отношението ви леко ще се промени.

В края на седмицата Марс, вашият шеф, ще премине от Телец в Близнаци. Приемайте събитията в тяхната целокупност и не се вторачвайте в елементи, които ще ви попречат да си изградите ясна идея за ситуацията, в която се намирате.

Телец

Новите контакти през тази седмица ще завладеят съвсем напълно вниманието ви. Първоначално ще ви заредят с оптимизъм. Всичко ще ви наподобява доста по-идеално, в сравнение с е в същина. Виновница за това ще е вашата планета-управител Венера, която ще навлезе в знака на Рибите и ще ускори желанието ви за обществени изяви.

Постепенно ентусиазмът ви ще спадне и откакто Меркурий излезе от ретроградното си придвижване преценката ви ще е много по-реална, по-обективна. Не е изключено да установите, че сте попаднали в „ неправилната “ компания. За благополучие, ще сте в удобната позиция да вземате независими решения и да се дистанцирате когато намерите за добре.

Близнаци

В началото на седмицата евентуално ще се наложи да се справите с някои неприятности. Фактите не всеки път ще са задоволително ясни и ще ви е мъчно да прецените резултата от решенията си. Въздържайте се от внезапни промени, свързани с работата и бизнеса най-малко до момента в който Меркурий не излезе от назадничавост. След това ще получите спомагателна информация и е допустимо да разкриете конспирация, която се плете зад тила ви за ваша сметка и от която ще съумеете да се предпазите. Навлизането на Марс във вашия знак ще увеличи интензивността ви.

Ще сте в положение да издържите на доста по-високи физически и душевен натоварвания и е уместно да проведете персонални или настоятелен диалози, които досега сте отлагали, тъй като са ви били сложни. Ще ви хрумнат забавни компромисни решения на противоречивите въпроси. За смяна на работното място е рано да се мисли.

Рак

Не е изключено през тази седмица усещанията ви за действителността да са много по-идеалистични от нормално. Да се ентусиазирате от инцидентно подсказана концепция, която ще ви се стори единствен метод за осъществяване на всички неосъществени досега цели. Изграждайки си „ въздушни крепости “ ще пропуснете значими детайлности, които след време ще причинят освен неприятни прекарвания, само че и материални загуби.

В този смисъл е желателно да обсъждате всички свои безапелационни решения с околните си и да се вслушвате в мнението им. То ще е много по-обективно от вашето. Не е целесъобразно да се включвате в нови групи по ползи. Ще си пропилеете времето на вятъра и няма да научите нищо ново. По отношение на бизнеса заплахите може да са свързани със служебно пътешестване или със задгранични сътрудници. И в двата случая се подготвяйте усърдно и не си изграждайте прекомерно високи упования за резултатите. Избягвайте разногласията с родственици на брачния сътрудник.

Лъв

В началото на седмицата не е изключено да усетите леко неразположение, изнемощялост, липса на тонус. Причината е тривиална, назовава се „ пролетна отмалялост “ и не е индикатор за болестно положение. В този смисъл не е желателно да употребявате мощни медикаменти без лекарско наставление. Достатъчно е да си създадете верен режим за труд и отмора и да го спазвате. Да ходите пешком най-малко половин час на ден или в случай че сте в положение, да се придвижвате с велосипед. Сериозните проблеми ще са свързани с споразумяване на финансови въпроси. Нито давайте, нито вземайте заеми.

Не се занимавайте с ръководство на непознати пари, внимавайте какви документи подписвате, не правете застраховки, не променяйте тарифните си проекти, не си откривайте кредитни карти. Дори да не станете жертва на машинация, може да претърпите загуби вследствие на техническа неточност. Когато установите, че това се е случило ще бъде късно и няма да сте в позиция за внасяне на корекции. За благополучие, любовта ще разсее „ черните краски “ на всекидневието и сантименталните връзки ще са главният източник на позитивни страсти.

Дева

Както към този момент стана дума, Меркурий, вашата планета шеф, през тази седмица най-сетне ще излезе от ретроградното си придвижване. Съвпадът й с Нептун обаче основава условия за изкривяване на осведомителния поток. И в случай че останалите знаци малко или доста може да станат жертва на машинация, на нереална преценка, то представителите на знака Дева, твърдо стъпили на земята, ще са по-скоро основатели на неправилни дейности. Ще си спестите съществени неприятности, в случай че през тази седмица нищо не обещавате и не подписвате никакви контракти.

Дори напълно дребни на глед пропуски ще се отразят много зле на връзките ви. Особено рисково е да си изграждате нереални илюзии на сантиментална и любовна тематика. Онова, което си мислите, че ви се „ поставя по право “ няма да е връзка, заредена със мощни усеща, а нечий недодялан опит за вмешателство в персоналния ви живот. Вярвайте на шестото си възприятие, а не на другарските мнения и разбори за вероятността на интимните ви връзки.

Везни

Преминаването на Венера в знака на Рибите ще се отрази позитивно на връзките ви. Сякаш облаците на подозрението или на неизвестността внезапно ще се разсеят и ще си дадете отговор на поредност въпроси, които са ви вълнували и затруднявали. Ако сте имали несъгласия с обичания човек ще установите, че аргументите са незначителни и няма смисъл да влагате сила в сходни разногласия.

Ако пък сте изпитали отчаяние от държанието на непосредствен другар ще разберете претекстовете за постъпката и ще възстановите разбирателството. Във ваша изгода е да организирате служебните и настоятелен диалози общително, само че без да намалявате дистанцията. Не давайте мотив на сътрудниците или шефа да плетат интриги по ваш адрес и да разясняват работата ви. Въздържайте се от остри рецензии и мнения за непознати неточности. Дори да сте доброжелателни ще си навлечете злост.

Скорпион

Създайте си явен график за дилемите още при започване на седмицата доколкото е допустимо. Направете го с настройката, че ще се постанова да го променяте. Така ще си оставите опцията да реагирате гъвкаво и ще можете да замествате една активност с друга без съществени загуби на време. Преценете дали ще се постанова да си насрочвате настоятелен срещи и по какъв мотив ще са те.

Тези, които ще са свързани с доуточняване на условия по настоящи покупко-продажби проведете още в първите дни. Що се отнася до бъдещите ангажименти, за които към момента нямате ясна рамка, по-добре е да ги отложите за последните дни.

Постарайте се да не закъснявате за персоналните срещи. Бъдете деликатни, в случай че работата ви е обвързвана с пътешестване. Не е изключено да попаднете в комплицирана обстановка или да претърпите повреда. Екипировката в автомобила ви би трябвало да е изцяло окомплектована и надеждна.

Стрелец

Присъствието на Луната във вашия знак при започване на седмицата подсказва, че е извънредно време да отделите време за себе си. Позволете си някоя и друга глезотийка като сауна, масаж, разходка по магазините, където бихте могли да си „ подарите “ дреболийка, подобряваща настроението. Помислете и за духовния си живот. Посещение на кино, спектакъл или галерия ще ви извади от рутината и ще изгони задълго скуката от съзнанието ви. Възползвайте се и от обстоятелството, че Юпитер е във вашия знак и взаимоотношението му с Луната основава подобаващ декор за занимания, които се отразяват позитивно на настроението и самочувствието.

Съчетанието на прагматизъм и фикция ще ви подскаже по какъв начин да се справите с някои чисто битови проблеми вкъщи без да извършите прекомерно огромни разноски. Не е изключено да става дума за премахване на повреда с минимални старания. Избягвайте контактите с непознати и не вярвайте на „ известия “ накърняващи репутацията на околните ви.

Козирог

В началото на седмицата ще се наложи да издирите, подредите и анализирате огромно количество информация, обвързвана с професионалните ви задължения. Работете постепенно, наслагвайте данните, сравнявайте ги, търсете източници, потвърдили надеждността си. В персонален проект са вероятни леки недоразумения с най-близките родственици. Някой ще се опита да прикрие постъпка, поради която би си навлякъл гнева ви. Ще разберете истината независимо без непозната интервенция.

Ще сте доста по-полезни, в случай че вместо суровост деянията такт и схващане. Част от протичащото се през тази седмица няма да е явно или ще е в развой на развиване. Интуицията ви ще е задоволително мощна, с цел да се досетите какво следва и да се подготвите душевен за новостите. Работата и държанието ви на работното място може да станат мотив за разискване. Въздържайте се от внезапни изявления. Наблюдавайте деликатно и изграждайте дълготрайните си тактики.

Водолей

Ако към момента не сте се подготвили за пролетта, променяйки външния си тип, то възползвайте се от последния ден, в който Венера е във вашия знак. След като тя премине в знака на Рибите на напред във времето ще излязат въпроси, свързани с връзката, документите и информацията. Колкото и да са значими, организирайте работата и решенията си по този начин, че да разполагате с авариен вид. Възможно е да се получат недоразумения или да изпаднете в обстановка, която не сте предвиждали и имате предпочитание да измененията.

През втората половина на седмицата е допустимо да получите приятна изненада от веществен или нравствен темперамент. Насладете се на прекарването, само че не го приемайте като мотив за начинания, изискващи спомагателни разноски. Контактите ще са интензивни и някой от новите ви познати може да ви заинтригува с хрумвания, на които при други условия не бихте обърнали внимание. Не бързайте със заключенията и оформяйте ангажиментите си документално. Ако не е безусловно необходимо да пътувате е по-добре да не го вършиме.

Риби

Силните ви страни през тази седмица се назовават вътрешен глас и въображение. С първата бихте могли да пресечете неприятностите си още в зародиш, а с второто да стабилизирате позициите и да разширите въздействието си. Бихте могли… само че дали ще го извършите е напълно различен въпрос. В чисто на практика и веществен проект ще ви е малко мъчно да оцените обективно ситуацията към себе си. Ще ви е и малко мъчно да формулирате ясно мислите си. Събеседниците ви на моменти може да останат с усещането, че разговаряйки с тях се намирате в някакъв различен, собствен свят. И няма да са надалеч от истината. Голямото ви избавление ще е навлизането на Венера във вашия знак.

Присъствието й там ще ви направи по-чаровни, по-отстъпчиви, по-въздействащи и даже да допуснете някакви неточности, няма да предизвикате остра реакция от страна на близките. Те ще са доста по-състрадателни и толерантни към вас от нормално. Романтични страсти няма да липсват, само че не приемайте всеки комплимент за любовно пояснение и не реагирайте на всяка забележка със сълзи. Ако синхронизирате възприятията и мислите си ще намерите автентично решение на остарял проблем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР