Последната седмица една от най-коментираните теми в светските среди бе

...
Последната седмица една от най-коментираните теми в светските среди бе
Коментари Харесай

Песни и награди скараха фолка: Алисия прокуди Емануела от Ара, Кали и Райна се хванаха за косите заради мкомпозитор…

Последната седмица една от най-коментираните тематики в светските среди бе обидата на Тони Стораро от Азис.  Човека глас разкри, че не би дал прошка на сътрудника си обстоятелството, че не е почел нито сватбата на сина му Фики, нито промоцията на първия му албум.

„ Не пристигна на сватбата на Фики, а преди този момент на промоцията на първия му албум. Обидно ми стана. 20-годишно другарство отиде напразно “, изплака пред Мон Дьо Стораро.

Общ покрив едно време разделяха и фолк дивите Преслава и Галена . Приятелството и бе за образец години наред, само че преди към 3 години двете се скараха. Според слуховете певиците са разтурили  дружбата си поради статуетката „ Певица на годината “. Никоя от тях обаче не проговори обществено за казуса.

В началото на кариерите си приятелки бяха Емануела и Алисия. С професионалното им израстване двете се скараха. Емануела даже уточни името на колежката си като фактор да напусне тогавашните си издатели на Ара мюзик и да отиде в Пайнер. В средите се шушука, че поради Алисия от компанията са си тръгнали Джина Стоева и Ивена.

Песен пък се оказа препъникамък в връзките на Райна и Кали. Двете устати певици са посочени и за най-големите скандалджии във фолка. Композиторът Боби Павлов сътвори напрежение сред двете представяйки им една и съща музика за части.

Райна отхвърли да е окрала Кали, наблягайки, че нейният план е записан през 2017 година, само че вижда бял свят едвам в този момент. В гилдията плъзнаха клюки, че Кали упреква Райна в неучтивост поради парчето „ Измъкни ме “, което е с музика съвсем като мелодията на „ Среден пръст “, а осъществяването на Кали е дело на композитора Боби Павлов.

В фиктивен любовен триъгълник по-рано бяха забъркани певицата Джена, колежката й Преслава и участникът в риалити формата „ Big Brother “ през 2015г.  Пламен Богданов. В най-известната къща мачото призна, че има връзка с известна попфолк дива. Тогава съмненията паднаха върху Джена, която малко преди старта на шоуто се бе пошегувала, че има връзки в предаването и може да вкара който си желае. Разбира се бъзикът бе част от закачките на сцена, само че това неразбиране я прати прати право в устата на лъва. Феновете разясниха, че по всяка възможност тя е тайната половинка на Богданов. Той пък пробуди подозрения и към друга огромна звезда на Пайнер – Преслава. Затворен сред четирите стени, моделът не спираше да си припява нейни части, което повдигна още въпросителни, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР