Последната седмица донесе радостни емоции на червените фенове. Техният любим

...
Последната седмица донесе радостни емоции на червените фенове. Техният любим
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще прави трети опит за първа победа у дома

Последната седмица донесе радостни страсти на " алените " почитатели. Техният обичан тим записа първи триумф в шампионата, правейки поврат от 0:1 до 2:1 против Славия, а няколко дни по-късно пристигна и драмата с дузпи в Осиек, пратила " алените " в третия квалификационен кръг на Лига Европа. Сега на дневен ред още веднъж е шампионата. Довечера на " Българска войска " идва Ботев (Враца) и отборът на Люпко Петрович ще се опита да реализира първа турнирна победа на личен терен, откакто взе единствено точка от семействата на Етър и Черно море.

Напълно разумно е да се чака, че част от титулярите на ЦСКА-София ще получат отмора след изтощителната 120-минутна борба в Хърватия. Това важи най-много за капитана Николай Бодуров, Жанио Бикел и Тиаго Родригес, които хвърлиха доста сили в четвъртък. Възмножо е на пейката да остане и Али Соу.

В стартовия състав ще се завърне възобновеният Евандро, а Греъм Кери ще оказва помощ на Диего Фабрини в построяването на офанзивите на " алените ". Тримата централни бранители ще са Нуно Томаш, Божидар Чорбаджийски и новото попълнение Раул Албентоса. Включилият се като запаса против Осиек Иван Турицов ще стартира от първата минута. Младокът ще покрива целия десен фланг, а отляво ще се разчита на Петър Занев.

Ботев (Враца) е надалеч от най-хубавата си форма и в предишния кръг понесе тежка домакинска загуба с 1:4 от Локомотив (Пловдив). Освен това, тимът има и кадрови проблеми. Аут за мача поради травми са Симеон Мечев и Ангел Лясков, който е благосъстоятелност на ЦСКА-София. Апостол Попов също не е в оптимално положение, само че се чака да излезе на инжекции. В дуела няма да вземе присъединяване Илия Миланов, който е осъден.

В исторически проект врачани имат единствено 4 победи от общо 58 мача за състезание против " алените ". Две от тези победи са като посетител. В момента " армейците " са в серия от 16 следващи победи против този противник.

Срещата таази вечер стартира в 18:45 часа, а арбитър ще е Георги Давидов.

efbet Лига - 4 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

ЦСКА-СОФИЯ (3-5-2): Черниаускас; Албентоса, Н. Томаш, Чорбаджийски; Турицов, Фабрини, Малинов, Кери, Занев; Уот, Евандро
Старши треньор: Л. Петрович
БОТЕВ Вербовъчна разработка (4-2-3-1): К. Костов; А. Васев, А. Попов, Керчев, И. Михайлов; Вълчев, Златински; Д. Генов, Домовчийски, П. Атанасов; Будинов
Старши треньор: С. Ангелов

СЪДИЯ: Георги Давидов
СТАДИОН: " Българска войска "
НАЧАЛО: 18:45 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 4 кръг, неделя 4 август  ЦСКА-София 18:45предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР