Последната прогноза за годишната печалба на футболния клуб Манчестър Юнайтед

...
Последната прогноза за годишната печалба на футболния клуб Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед понижи прогнозата за печалбата си за пръв път от пет години

Последната прогноза за годишната облага на футболния клуб Манчестър Юнайтед демонстрира, че се чака тя да се намали за финансовата 2019 година, което ще е първия на спад от пет години насам, съобщи Reuters. Отборът не съумя да се класира за Шампионската лига този сезон, само че все пак мениджърът Оле Гунар Солскяер получи избор на доверие да построи отбора. Изпълнителният вицепредседател на клуба Ед Уудуърд прикани за самообладание, откакто се чака и главната облага да се намали, и сподели, че тимът ще бъде подсилен за дълготраен триумф.
 Реал Мадрид измести Манчестър Юнайтед като най-богатия клуб в света
Реал Мадрид измести Манчестър Юнайтед като най-богатия клуб в света

Успехите на испанския гранд в Шампионската лига му завоюваха първото място

" Връщането към корените на клуба ни, основаващи се на водения от младежите настъпателен футбол, е верният път напред ", сподели Уудуърд. Най-известният образец за сходен метод от историята на тима е под управлението на Мат Бъзби от 50-те и 60-те години на предишния век, когато отборът даже получава прякора " Бебетата на Бъзби " и под управлението на Алекс Фъргюсън през 1992 година, когато в Манчестър влязоха играчи като Дейвид Бекъм и Райън Гигс.

Изминалия сезон не беше сполучлив за тима, което докара до напускането на Хосе Мауриньо и заменянето му от Оле Гунар Солскяер, под чието управление Манчестър Юнайтед приключиха шести на Острова. В резултат на това, той ще играе в по-малко влиятелната Лига Европа през сезон 2019/20. В момента Манчестър Юнайтед са на осмо място в класирането в Англия след шест изиграни мача.
 Манчестър Юнайтед стана първия британски тим с доходи над £500 милиона за година
Манчестър Юнайтед преди малко счупи финансов връх в британското състезание

Половината от тях отиват за заплати

Макар тимът да подписа някои скъпи покупко-продажби за играчи, в това число и посредством придобиването на Хари Магуайър, който стана най-скъпият бранител в историята, той ще би трябвало да разчита още веднъж на школата си за качествени играчи. Седем от футболистите, които излязоха при загубата с 2:0 от Уест Хем в неделя, бяха точно ученици на клуба. Въпреки това Уудуърд, който е капиталовият банкер, съветвал семейството Грейзър при придобиването на Манчестър Юнайтед през 2005 година, е оптимист за бъдещето. " Ние и почитателите настояваме за триумф, което значи да се печелят трофеи. Този стандарт в никакъв случай не се е трансформирал за Манчестър Юнайтед. "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР