Последната половин година е доста ударна за Netflix. За този

...
Последната половин година е доста ударна за Netflix. За този
Коментари Харесай

Колко щяха да спечелят Netflix, ако Murder Mystery беше пуснат по кината

Последната половин година е много ударна за Netflix. За този интервал от време цели два техни кино лентата съумяха да слагат върхове по гледаемост.
 Bird Box, Сандра Бълок, Netflix и какъв връх сложи филмът в стрийминг платформата
Апокалиптичен филм превъртя Netflix

Bird Box със Сандра Бълок сложи връх

Всичко стартира с апокалиптичния филм Bird Box със Сандра Бълок. Преди седмица пък комедията Murder Mystery съумя да надмине и най-смелите упования. Филмът с Дженифър Анистън и Адам Сандлър е бил гледан от 30.8 милиона акаунта единствено за три дни.

Според Fortune, в случай че Murder Mystery беше пуснат по кината, щеше да завоюва 120.5 милиона $ за тези три дни. И това единствено от Съединени американски щати, тъй като съгласно сметките им междинният билет за кино коства 9 $, а статистиката демонстрира, че 13.3 милиона акаунта са гледали кино лентата зад океана.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Adam Sandler (@adamsandler) на Май 17, 2019 в 2:09 PDT

Като прибавим и сметките от целия свят стават общо 30.8 милиона, което се равнява на към 278.1 милиона $ доходи, в случай че беше по кината. Разбира се, няма по какъв начин да сме сигурни в тези суми, тъй като Netflix нямат информация какъв брой души са гледали кино лентата през даден акаунт.
 Murder Mystery, Дженифър Анистън, Адам Сандлър, Netflix и какъв връх сложи филмът
Дженифър Анистън и Адам Сандлър превъртяха Netflix

Murder Mystery разрушава върховете

Това значи, че приходите на Murder Mystery в кината биха били още по-високи. Тогава пък нямаше гаранция, че толкоз доста хора щяха да го гледат. Като цяло всичко е доста условно, само че въпреки всичко е показателно за интереса към продукциите на стрийминг платформата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР