Последната покупка на Лудогорец - Раи Насимиенто Де Оливейра, официално

...
Последната покупка на Лудогорец - Раи Насимиенто Де Оливейра, официално
Коментари Харесай

Новият в Лудогорец: Свещеник ми предсказа, че ще подпиша с клуба

Последната покупка на Лудогорец - Раи Насимиенто Де Оливейра, публично бе показан на обществеността от спортния шеф на първенците Георги Караманджуков.

Той направи забавно разобличаване, като сподели, че е надълбоко набожен, а преди 3 месеца духовник е споделил на неговата майка, че му следва да отиде в огромен клуб и това се е сбъднало.
 Шимунджа демонстрира отбраната, която би трябвало да стопира Андерлехт
Шимунджа демонстрира отбраната, която би трябвало да стопира Андерлехт

Това ще се случи в мача със Спартак (Варна)

" Искам да благодаря за даденото доверие от президента на клуба и на всички шефове. От първия миг, в който пристигнахме тук, бяхме посрещнати доста добре. Имам достойнството да бъде част от един от най-големите клубове в Европа. Откакто е в първа дивизия клубът печели 11 следващи трофеи и се надявам да направя щастливи почитателите и всички в клуба. Също по този начин шансът, който имам, да вземам участие в Европа и Шампионска лига е страхотна опция за мен и продължение на моята кариера. Искам единствено да ви опиша, че преди 3 месеца, моята майка беше в черква. Там един духовник ѝ сподели, че след 3 месеца ще имам огромен клуб. Продължавам да имам вяра на Господ, че това ще бъде доста огромен клуб.

Бях 3 месеца без клуб, само че това не значи, че не съм упражнявал и не съм следвал режим. Трябва да поработя още малко, с цел да вляза в темп. Трябва да се приспособявам. Когато съм подготвен ще дам най-хубавото от себе си, с цел да порасна в този клуб.

Знам историята на клуба. Сега ще направя обстоен разбор на съперниците, с които ще играем в шампионата. Имам задоволително време да се срещна с българския футбол и да се приспособявам. Нашата цел е една единствена, както знаете ".
 Текпетей: Целта в тима е да спечелим купата
Текпетей: Целта в тима е да спечелим купата

Ганаецът бе определен за чужденец номер 1 в България за предходната година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР