последната отборна битка за сезона племената трябваше да се превърнат

...
последната отборна битка за сезона племената трябваше да се превърнат
Коментари Харесай

Чудомир срещу Тодор в последния елиминационен двубой в „Игри на волята: България”

последната отборна борба за сезона племената трябваше да се трансфорат в диви зверове, в случай че желаят да запазят своята целокупност. Щафетна игра с плуване и прекосяване през тежко трасе, отвеждащо до пъзел, дефинира кое племе да се избави от номинации. Предимството, което Лазаринов завоюва за Рибарите в Капитанската борба, им обезпечи една минута преднина.

Устремът на Жътварите към успеха се видя в прекосяването им по трасето – въпреки и по-малобройни, те съумяха да настигнат съперника и даже да го задминат. С общи старания жълтия тим подреди пръв пъзела във финалната част от предизвикването и изпрати Рибарите на Номинационен съвет.

Събирането край лагерния огън се оказа едно от най-нетрадиционните за сезона и показва същинското великодушие и почитание сред играчите на синьото племе. Екатерина не скри възприятията си и със сълзи на очи съобщи, че за първи път се намира в племе, за което си коства да се бори. Останалите поддържаха думите ѝ, а безстрашните Чудомир и Милен приканиха съотборниците си да изпратят тях в борба против Тодор. Молбата на фитнес инструктора беше почетена от по-голяма част от съотборниците му и по този метод той се трансформира във втория номиниран, който отива на последния елиминационен дуел във втория сезон на „ Игри на волята: България”.

Пред какво тестване ще бъдат изправени двамата воини и кой от тях ще се заеме мястото на финалист? Не пропускайте да разберете развоя на мъжката борба сред Тодор и Чудомир на следващия ден вечер от 21 ч. по NOVA.

А в понеделник от 20 ч. в дълъг епизод феновете ще видят две самостоятелни борби, които ще разкрият кои са най-издръжливите и окуражени играчи, подготвени да сграбчен премията от 100 000 лева в приключенското риалити.

Екстремното премеждие "Игри на волята: България " търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг на www.nova.bg/igri.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР