Последната огромна звезда на българския футбол Димитър Бербатов даде обстойно

...
Последната огромна звезда на българския футбол Димитър Бербатов даде обстойно
Коментари Харесай

Бербо: Аз спечелих две титли на Англия, Стиви Джи - нула!

Последната голяма звезда на българския футбол Димитър Бербатов даде обширно изявление в Англия, в което си спомни с трогване за дните в Манчестър Юнайтед и като цяло на Острова. Той даде съвет на по-младите играчи да се борят постоянно за оценки, тъй като в последна сметка това е най-важното за него във футбола.

"Когато станах първенец с Манчестър Юнайтед първия път, не показвах страстите си на терена, само че вътрешно бях.. (слага ръце на раменете си и стартира да се поклаща в танц). Бях най-щастливият човек на света. Прибрах се у дома, танцувах гол, единствено с медала на врата си. Жена ми ме гледаше учудено, само че тя нямаше по какъв начин да ме разбере. Децата също бяха там, бях нелепа панорама. "

"Дори и в съблекалнята бях подлудял от наслада. И тогава влиза Райън Гигс със своя несъмнено 200-и орден и ми споделя: "Берба, какво по дяволите правиш? ". Толкова беше привикнал да печели... И това е нещото, което Юнайтед ме накара да осъзная и това бих споделил на всеки млад състезател в този момент - да направи по този начин, че да завоюва нещо. "

"За да може, когато децата му пораснат, да им каже: "Ето, деца, това е моята витрина с титли ". Може да си Хари Кейн, само че да се обърнеш обратно и да не си спечелил нищо. Аз съм спечелил Висшата лига два пъти. А Стивън Джерард, който е популярен, популярен футболист - нито един път ", показа Бербо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР