Последната му съжителка Нели Георгиева, на 47 г., казва: Надявам

...
Последната му съжителка Нели Георгиева, на 47 г., казва: Надявам
Коментари Харесай

Черна Събота: Любимата Му Нели Георгиева Го Откри Потресена Току-Що! Почина Любимият Комик На Народа

Последната му съжителка Нели Георгиева, на 47 година, споделя: „ Надявам се да се чуя със фамилията му, неговата щерка или наследник. Не знам какво да върша. Искам посолството да ми се обади, да ми каже какво се случва, какво да вършим с него. "

Българката Нели откри тялото на Фреди в дома му в Михас в четвъртък, когато се върнала от извършване на покупки. По-късно испанските управляващи потвърдиха, че е умрял от инфаркт. Тя споделя, че комиксът е прекарал последните си часове в смут с тримесечното им коте, наречено Малкият Фреди.

Тя споделя: „ Той е прекарал през целия ден целувайки и прегръщайки Малкия Фреди. Той има същите очи като Фреди и лицето му е безсрамно като неговото. “ Нели се преместила в апартаментския комплекс с Фреди, откакто в началото е била чистачка, а по-късно стартира да се грижи за застаряващия комедиант. Казва, че Фреди отказал пушенето, само че се нуждаел от кислороден уред, с цел да му оказва помощ да диша.

Тя прибавя: „ Живях с него четири години. Бях добър другар. Обичах го - не сантиментално, нито полово, а личността му като другар и сателит. И Фреди ме обичаше. Той би споделил: „ Нели, ти си моят ш...н ангел “. Той постоянно се усмихваше и разказваше смешки. Той беше страховит човек. Нели сподели, че Фреди е бил каран в болница с кола за спешна помощ два пъти през последните две години, само че в деня на гибелта си изглеждал добре.

Тя прибавя: „ Отидох в магазина за 30 минути и се върнах и той беше мъртъв. Преди беше добре. Гледаше телевизия и играеше с котката и нищо не го притесняваше. Но имаше проблеми със сърцето. След интервенция той беше в кома. Когато го срещнах, той беше болен.

Имаше астма и проблеми с белите дробове. Той имаше доста проблеми, само че в никакъв случай не знаех какъв брой е зле. Нели също по този начин признава, че дълго време не знаела за голямата популярност, която нейният другар в миналото е имал. Тя прибавя: " Фреди беше естествен човек. Той в никакъв случай не се е държал като звезда. Веднъж отидохме за кафе и хората желаеха да се снимат с него. Предположих, че са негови другари. " Преди години Фреди Стар беше съден за педофилия, откакто момиче, взело участие в негов филм, го упрекна, че й посягал.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР