Последната коронована красавица Теодора Мудева за първи път ще влезе

...
Последната коронована красавица Теодора Мудева за първи път ще влезе
Коментари Харесай

Мис България 2018 ще е водеща на Мис Влас

Последната коронована хубавица Теодора Мудева за първи път ще влезе в ролята на водеща. Мис България 2018 - та година ще презентира на сцената в трите тура участничките в конкуренцията за короната на Мис Влас тази неделя (28.07) от 23 часа в Планет Яхт.

Красавиците ще дефилират в роклички на 7 звездното шампанско Dеutz, в бански костюми, съчетани с ултра първокласните шалове Jermandre и формалните рокли на Киара Фешън. 10-те участнички ще бъдат оценени от звездно жури в състав - гостът от Холивуд - Калифорния Зий Ребело, който е продуцент на предаването Темида-цената на истината, Мисис България Станислава Андреева, топ модела Миглена Николова, лицензианта на Мис България Ирина Папазова, мениджърката на Интермоделс Бургас Ваня Маринова, тв водещата Нина-Никол Хамилтън.

За настроението на гостите сред туровете ще се погрижи хаус вокалистката Нелита. Всички участнички ще получат дарове от Кристиян оф Рома и виновност Verano Azur.

Победителките ще си тръгнат с часовници Doodle, рокли от Киара Фешън, ваучери от фитнеси Пулс, вечеря в ресторант Розе, уикенд почивки в Гранд хотел Влас и други Финалистката от Мис Влас ще получи право на присъединяване в националната конкуренция Мис България в края на годината.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР