Последната жена, с която Слави Трифонов се появи публично, е

...
Последната жена, с която Слави Трифонов се появи публично, е
Коментари Харесай

Бившата на Слави заживя на село

Последната жена, с която Слави Трифонов се появи обществено, е заживяла на село. От месеци някогашната танцьорка Мартина Огнянова се крие надалеч от градския звук и това стартира да проличава във външния ѝ тип. Приближени до нея считат, че хубавицата е толкоз повехнала, че хората се чудят какво е видял в нея най-известният и богат шоумен в страната, с цел да я устоя в продължение на цели 7 години, написа burgas24.bg.

За пред хората Мартина твърди, че не се интересува от нищо друго с изключение на от любовта и персоналната си независимост. Именно по тази причина решила да заживее на село дружно със своя обичан – боксьора Коко Колев, от който има две деца. На село влюбените имали огромна череша, по която синовете им по през целия ден се катерели. Сега към този момент пристигнало време за бране на плодовете ѝ, тъй че родителите също прекарвали дните си под дървото.

По през целия ден те не правели нищо друго с изключение на да се радват на взаимната си обич. Така звучи захаросаната версия за живота на някогашната на Слави. С просто око обаче се вижда, че тя с всеки минал ден все по-малко наподобява на себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР