Последната инициатива на известния с благотворителните си каузи Стефан Чолаков

...
Последната инициатива на известния с благотворителните си каузи Стефан Чолаков
Коментари Харесай

Благородно! Мъж изпраща на море бедни семейства

Последната самодейност на известния с благотворителните си дела Стефан Чолаков е да изпраща на море фамилии, които нямат финансови благоприятни условия. В студиото на " Тази неделя “ по bTV той изясни, че доста от родителите, освен децата, които изпращат на отмора, в никакъв случай не са виждали морето.

Тони за пръв път е на море дружно със сина и щерка си. Семейството е в Поморие. Самотната майка споделя, че с приходите си сега не може да заведе децата си на отмора.

Стефан и други доброволци са основали и непрекъснат център за изхранване на бездомни в София. Една от най-новите му хрумвания е основаването на хранителна банка, където огромните търговски вериги ще оставят храните с изтичащ период на валидност и всеки, който има потребност, ще може да отиде и да си вземе, каквото му е належащо.

Тази идея обаче не среща схващане от всички  – част от кметовете на общините не им имат вяра, отхвърлят да дават и пространства, където храните да се събират. Стефан обаче съобщи, че за момента с изключение на в регионалните градове хранителни банки ще има и в Казанлък и Самоков.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР