Последната година от живота на Меган Маркъл със сигурност е

...
Последната година от живота на Меган Маркъл със сигурност е
Коментари Харесай

Edna съвременна героиня от приказките: Меган Маркъл на 37

Последната година от живота на Меган Маркъл сигурно е най-вълнуващата ѝ до момента. Докато предишния август името ѝ знаеха най-вече феновете на сериала „ Костюмари “ и наблюдаващите на кралското семейство, през днешния ден целия свят е чувал за половинката на принц Хари, с който към този момент публично са херцог и херцогиня на Съсекс.

Погледната в профил, сходна история може да е приказка, за която всички девойки мечтаят, само че поотрасналите от нас осъзнават, че тя не се свършва със сватбените камбани и заживяването в замък, а в противен случай – сложното идва по-късно. Можем единствено да си представяме какво е да започнеш радикално друг живот, когато към този момент е предходна втората половината на тридесетото ти десетилетие. В изцяло нова среда със лични правила и обичаи, съгласно които да живееш, (включително за това по какъв начин би трябвало да седиш), както и да бъдеш следена изкъсо дали се справяш.

Оценките за всичко това да се появяват в медийните заглавия, наред с тези, създавани по твой адрес от роднините ти, с които нямаш предпочитание да поддържаш връзки – още по-малко откакто явно употребяват славата ти за кеш. Никой обаче не знае по какъв начин се усеща Меган Маркъл, с изключение на тя самата, и надали в миналото ще разберем сигурно. Членовете на кралското семейство не дават постоянно изявленията, нито пишат автобиографии.

За тях и кралския им живот най-често се популяризират детайлности – не толкоз значими, колкото главната активност на особите, само че пък любопитни за читателите. Това с какво се хранят и какво обличат стартира да засенчва главната им роля – по този начин публиката стартира да мисли, че тя се изчерпва с разхождането на тоалети, вместо други действия от социална значителност.

Затова по случай първия рожден ден на Меган Маркъл като част от кралското семейство няма да ви представим най-хубавите дрехи, които херцогинята е носила до момента. Защото считам, че има други аргументи, поради които си заслужава тя да участва по страниците, с изключение на по хипотеза с аристократичния си статут.

Това е първият случай след Грейс Кели, когато актриса се омъжва за принц и се отхвърля от кариерата си пред камера. Докато принцесата на Монако се сблъсква с обществено отрицание, когато ѝ оферират роля откакто към този момент е омъжена, Меган Маркъл персонално взима решението да не се снима повече. Въпреки че членове на кралското семейство се занимават със лични специалности, отговорностите на херцогиня биха лишили задоволително от времето ѝ, както към този момент виждаме.

 Меган Маркъл Getty

Но освен като редактор в Edna, само че и жена в 21 в., ми се ще да намирам по-дълбока причина за това Меган Маркъл да попада толкоз постоянно в общественото полезрение, освеn появите по обществени събития и служенето за образец на една нация (и не само) за това по какъв начин би трябвало да се държиш и обличаш. Например поради доказателството пред хората, че светът се трансформира – и по този начин, без значение къде и какъв си роден, можеш да приемеш напълно друга роля, макар разликите и закоравелите порядки – по кое време преди този момент се е чуло и видяло разведена звезда от смесена раса и то по-голяма от своя принц да бъде призната в замък като равна?

Вижте в галерията някои от най-хубавите моменти на Меган Маркъл през последната една година >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР