Последната една година беше най-напрегната и стресираща за Илон Мъск

...
Последната една година беше най-напрегната и стресираща за Илон Мъск
Коментари Харесай

Най-трудната година в кариерата на Мъск

Последната една година беше най-напрегната и стресираща за Илон Мъск за целия му живот.

В изявление с New York Times, траяло над един час, Мъск направи самобитна равносметка на нещата, които не са му разрешавали да спи, и си разреши да бъде по-емоционален от нормално.

Несполуките на СЕО-то на Tesla започнаха още с проблемите в производството на Model 3, а по-късно еволюираха в неуспеха на Model X през март тази година. Това сложи създателят на SpaceX и PayPal в некомфортна позиция освен пред медиите, само че и пред вложителите и потребителите.

През юли Мъск се опита да е великодушен и радушен, и построи специфична подводница, с цел да се опита да избави заседналите в пещера в Тайланд хора. Малко по-късно се оказа, че подводницата няма да е нужна, а Мъск назова един от гмуркачите-спасители педофил.

Съвсем неотдавна пък милярдерът разгласи в Twitter, че обмисля да направи Tesla частна компания, като съобщи, че към този момент е уговорил финансиране от Саудитска Арабия за тази си стъпка. Преди 3 дни обаче стана ясно, че сходни публични ангажименти не съществуват и компанията остава на борсата.

По всичко проличава, че престижът на Мъск лека по лека се пропуква, само че е значимо да отбележим, че самият той го осъзнава. В изявлението си за американския вестник предприемачът признава, че миналите 365 дни са били " най-трудните и мъчителни " в целия му професионален път. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР