Последната дванадесета среща от програмата на бойното зрелище SENSHI ще

...
Последната дванадесета среща от програмата на бойното зрелище SENSHI ще
Коментари Харесай

SENSHI изправя шампион по кикбокс от школата на Артс срещу каратист от Беларус

Последната дванадесета среща от програмата на бойното представление SENSHI ще срещне на кръга двама тежки противници от Холандия и Беларус. Възпитаникът на международната кикбокс легенда Петер Артс и първенец по кикбокс на Холандия Бадр Фердаус ще бъде единият войник, който ще вдигне адреналина в Двореца на културата и спорта на 26 октомври. Той ще се срещне на кръга с многократния карате киокушин и кикбокс медалист Дмитро Дороков в категория до 95 кг. Двубоят, който ще нажежи още повече пристрастеностите на SENSHI, ще се играе в жанр фул контакт карате.
 Петър Стойков излиза против повторен международен първенец по кикбокс за експерти на SENSHI 4
Петър Стойков излиза против повторен международен първенец по кикбокс за експерти на SENSHI 4

Родният ас е доста по-млад

Бадр Фердус е един от най-хубавите бойци от школата на трикратния първенец на К-1 Гран При в тежка категория Петер Артс. Той е единствено на 21 години и към този момент е първенец по кикбокс на Холандия. Висок е цели 188 см. Боецът на " Холандския дървосекач " към този момент може да се похвали с една победа на професионалната сцена на SENSHI. През април по време на галата в София той се наложи над доста тежък конкурент от Сърбия след здрава борба по разпоредбите на К-1, която продължи три рунда. На 26 октомври за холандеца, обаче, следва фул контакт карате дуел.

Опонентът на Фердаус - Дмитро Дороков, има огромен опит и в карате киокушин, и в кикбокс. През 2016 година печели орден от Украинското състезание по карате киокушин, а през 2018 година става вицешампион в шампионата по бойното изкуство в Беларус. Дороков има орден и от Украинското състезание по кикбокс за 2017 година. Висок е 183 см и е на 23 години. Битката с възпитаника на Артс ще е и неговият дебют на кръга на SENSHI.

Бойното шоу SENSHI стартира на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна. VIP маси и билети за зрелищната церемония могат да се закупят както от касите на залата, по този начин и от мрежата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 10 лева и 20 лева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР