Последна работна седмица от изминаващата 2020 г., последни дни, в

...
Последна работна седмица от изминаващата 2020 г., последни дни, в
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21-ви до 27-ми декември

Последна работна седмица от изминаващата 2020 година, последни дни, в които празничното въодушевление последователно ще  измества работните проекти.

Седмицата стартира с блестящо събитие, което ще дефинира посоката през идната година  - огромният съвпад на двете вътрешно –външни обществени планети: Юпитер и Сатурн в знака Водолей. Подобен съвпад на двете планети се случва един път на 20 година, с което те отварят нова страница и благоприятни условия в обществено и икономическото развиване на международно равнище, а наред с тези съществени разбърквания, промени ще настъпят и в персоналния живот на индивида. Съвпадът  на планетите в знака Водолей обаче за финален път е бил преди 600 година, с което слагат началото на епохата на Ренесанса.

На тази последна седмица от годината можем да погледнем като на подарък:  достигнахме до края на една комплицирана и сложна година за човечеството.

Предстоят едни от най-топлите и фамилни празници: Бъдни вечер и Коледа. През тази година оценихме в най-голяма степен значимостта на фамилията.

 На 21-ви декември стартира астрономичната зима, от този ден нататък дните стартират да се усилват въпреки и незабележимо, само че дружно със светлината се усилват вярата и вярата отправени  към идващата 2021г. Слънцето, главният източник на сила мина в знака на сериозният Козирог. Това ще подейства  „ приземяващо “ за някои, за други ще бъде интервал на вдишване на отговорности,  за трети полагане на старания за задържане на реализирани и завоювани позиции.

ОВЕН

За вас тази седмица, е наситена с позитивни събития, само че акцентът ще бъде  най-много в обастта на работните ви задължения и отговорности. Дните са подобаващи да довършите стартирани действия или да вложите старания в новите си инициативи. Това е времето, когато към вас идват заслужени награди, повече финансови доходи или спомагателни работни планове. Седмицата е подобаваща да въведете ред във финансите си, изчистете всички остарели отговорности. Склонни сте към разсипничество, което може да повлияе на финансовия баланс. С вярното държание и деяние можете да завършите годината сполучливо и да поставите постоянни основи за идващата. Търсете компромисните  решения,  това ще се отрази в позитивна посока и на вашите финанси. Получаването на самопризнание в публичен и персонален проект ще бъде акцент до 20-ти януари. За други представители на знака проекти,свързани с далечно странствуване е допустимо да бъдат осъществени.

ТЕЛЕЦ

Вие, земни и работливи представители на знака, през тази седмица можете справедливо да се зарадвате на празничните дни, а даже и да се възнаградите с една по-дълга отмора, а в случай че изискванията го разрешават  тя може да бъде до екзотично място. През изминаващата година, вие бяхте подложени на съществени промени, при някои неочаквани и непредвидени, а за други измененията предстоят в една по-силна и преструктурираща степен през идващата 2021 година Фокус през тази седмица сте самите вие, дайте си отмора, заредете се добре с позитивни страсти и въодушевление. Отделете си персонално време и преосмислете какво желаете да осъществите през новата година. Основните събития през 2021г. ще се развиват на сцената на кариерното ви развиване и работни взаимоотношения. Тази седмица е вашата седмица, в която е належащо да усетите посока. Нови хрумвания или непредвидена помощ могат да подобрят настроението ви или да ви послужат като опора.

БЛИЗНАЦИ
В първите дни от седмицата ще се наложи да положите в оптималната степен последни старания за дотъкмяване на стартирани планове, отговорности в работен проект. Активността ви в професионално отношение е нараснала, а с нея и напрежението. През тази седмица се нуждаете от дотъкмяване на най-неотложните задания. Внесете баланс, бъдете поредни и разпределете деликатно времето си. Цялото напрежение може да се отрази на здравето ви. Отделете време за себе си, за обичаните ви хора, за нещата, които обичате. Внасянето на свежа, въздушна  нотка около  подготовката за празниците ще ви се отрази добре. Дните ви носят положителни финансови благоприятни условия: нови източници на приходи или възстановяване на финансовото състояние посредством поддръжка от страна на вашите сътрудници. Особеност: можете да получите приятна изненада от място, откъдето минимум очаквате. За да запазите празничното въодушевление, не отдавайте огромна роля на мнението или другите гледни точки на хората към вас.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР