Последиците от поведението на Западния свят ще бъдат усетени от

...
Последиците от поведението на Западния свят ще бъдат усетени от
Коментари Харесай

Лавров: Последиците от поведението на Западния свят ще бъдат усетени от всички, без изключение

Последиците от държанието на Западния свят ще бъдат усетени от всички, без изключение. 

Това коментира външният министър на Русия Сергей Лавров. Той обяни през днешния ден, че Западът е оповестил " тотална хибридна война " против родината му и е мъчно да се предскаже какъв брой дълго би траяла тя, съобщи Ройтерс.

В тирада на 80-ия ден от съветското навлизане в Украйна Лавров посочи множеството западни наказания против Москва и се опита да показа Русия като цел, а не като причинител на експанзия.

" Колективният Запад ни е оповестил тотална хибридна война и е мъчно да се предскаже какъв брой дълго ще продължи всичко това, само че е ясно, че последствията ще бъдат усетени от всички без изключение ", уточни Лавров, представен от " Стандарт ".

" Направихме всичко, с цел да избегнем директен конфликт, само че в този момент, когато предизвикването е отправено, ние, несъмнено, го одобряваме. Санкциите не са нещо необичайно за нас: те съвсем постоянно са били тук под една или друга форма ", съобщи той, представен от Българска телеграфна агенция.

Лавров разяснява, че опитите на Запада да изолира Русия са обречени на неуспех. И изтъкна важността на връзките на Москва с Китай, Индия, Алжир и страните от Залива.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР