Последен предизборен щурм на Борис Джонсън и Джереми Корбин преди

...
Последен предизборен щурм на Борис Джонсън и Джереми Корбин преди
Коментари Харесай

Последна борба за гласове във Великобритания преди най-важните избори за поколение

Последен избирателен взлом на Борис Джонсън и Джереми Корбин преди предварителните парламентарни избори в Обединеното кралство в четвъртък, написа " Гардиън ".
 Борис Джонсън губи поддръжка, само че към момента печели болшинство
Борис Джонсън губи поддръжка, само че към момента печели болшинство

Социологическо допитване демонстрира 28 депутати болшинство

Лейбъристите и консерваторите дефинират гласуването на следващия ден като " най-важното за потомство " . Двете партии имат разнообразни проекти за Брекзит и по какъв начин да се харчат парите за публични услуги.

Премиерът Джонсън кръстосва страната. Днес той ще посети Йоркшър, Мидландс, Уелс и Лондон. Той ще изпрати главното обръщение, че консерваторите се нуждаят единствено от още 12 места, с цел да завоюват болшинство.

Корбин пък стартира деня си в Шотландия и ще посети минимум пет основни места по време на избирателен тур в Англия с апел към тези, които не са решили за кого ще гласоподават да " гласоподават за вяра на тези избори ".

Според другите социологически изследвания консерваторите водят с разлика сред 6 и 15%, което значи от удобно болшинство за Джонсън до цветен парламент.
 Не вярвайте на Борис Джонсън, зоват политици на Острова
Не вярвайте на Борис Джонсън, зоват политици на Острова

Дали министър председателят държи на думата си?

Проучване от вторник вечерта демонстрира, че Джонсън ще получи болшинство , само че доста по-малко места спрямо анкети от преди две седмици.

Вчера Джонсън прекара в Стафордшър в опит да се възвърне вредите от пагубния понеделник, когато той отхвърли да огледа фотография с болно дете , което лежи на пода в болница в Лийдс.

Корбин ще каже, че е време народът да гласоподава за " лейбъристко държавно управление, което ще бъде на ваша страна , лейбъристко държавно управление ще избави вашата Национална здравна работа ".

И двамата водачи ще завършат деня с избирателен протест в Лондон . Борис Джонсън още веднъж ще се върне към обещанието си да изведе страната от Европейски Съюз.

Лидерът на демократичните демократи Джо Суинсън ще посети няколко изборни региона. Тя ще акцентира на това, че партията е срещу Брекзит.

Изборите ще стартират в 07,00 часа локално време в четвъртък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР