Последен пирон в ковчега на връзката си с Рачков заби

...
Последен пирон в ковчега на връзката си с Рачков заби
Коментари Харесай

Мария Игнатова правила секс за първи път на 20 години, призна си и за още нещо

 Последен гвоздей в ковчега на връзката си с Рачков заби Мария Игнатова. Не комикът е огромната обич на живота й, а Ивайло Цветков-Нойзи, призна самата тя. До пикантното самопризнание на сексбомбата се стигна още в първото издание на обновеното шоу " Папараци ", което към този момент носи и подзаглавието " Ново 20 ". " Ново двайсе ", тъй като и водещата е нова (Мария Игнатова пое щафетата от Венета Райкова, която я пое от Николета Лозанова), а и цялостният звук е нов, комичен.

Затова и Мария с комизъм разгласи първия си посетител в шоуто. Тя го назова " един от най-ниските хора в българския шоубизнес " и след това го показа с думите " Това е моят началник - Андрей Арнаудов! ". Двамата играха на своеобразен пинг-понг и си подхвърляха въпроси. Първата питанка е от Мария Игнатова към Андрей, след това той й задава същия въпрос и тя дава отговор, писа .

Първите няколко въпроса бяха тривиални - за детските години и спомените, само че внезапно пристигна тематиката за любовта.

" Коя е най-голямата ти обич? ", прочете напечатания на карта въпрос Мария и за секунда погледна камерата с хладна изненада, като че ли искаше да каже нещо на сценаристите, писали въпросите за шоуто. Андрей изясни, че не има вяра в концепцията за една-единствена огромна обич, само че е благополучен, че е намерил любовта в лицето на сегашната си половинка. Когато той попита Марчето за нейната огромна обич, настъпи неуместна пауза в студиото на " Папараци ".

Опитваща се да играе роля на непукист, Игнатова се издаде, че тематиката мощно я смущава и е в жестока алтернатива. Личеше, че не желае да дава отговор на този въпрос и най-после единствено промълви след опит за усмивка:  " Ивайло ".

Последва още по-сконфузна пауза от Андрей, който очевидно очакваше да чуе име, започващо с " Д ", или фамилия, започваща с " Р " (става дума за някогашния на Мария Игнатова - Димитър Рачков – бел. ред.). След като остана със зяпнала уста, тв продуцентът се окопити и стартира да гадае: " Ивайло е... български цар! ", правеше се на ударен той. " Не ставай нагъл! ", сряза го Мария. Андрей усети, че нещата не се развиват по проект и незабавно разгласи рекламна пауза.

Двамата си поговориха и за секса - Арнаудов го направил за първи път в дискотека на 16-годишна възраст, само че по думите му " всичко продължи единствено 20 секунди ". Марчето пък призна, че чак на 20 година е правила секс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР