Последен пирон в ковчега на връзката си с Рачков заби

...
Последен пирон в ковчега на връзката си с Рачков заби
Коментари Харесай

Мария Игнатова призна в ефир: Не Рачков, а Нойзи е голямата ми любов!

Последен гвоздей в ковчега на връзката си с Рачков заби Мария Игнатова. Не комикът е огромната обич на живота й, а Ивайло Цветков- Нойзи, призна самата тя.

До пикантното самопризнание се стигна още в първото предаване на обновеното шоу „ Папараци “, което към този момент носи и подзаглавието „ Ново 20 “ С възприятие за комизъм Мария показа първия си посетител в шоуто. Тя го назова „ един от най-ниските хора в българския шоубизнес “ и след това го показа с думите:  „ Това е моят началник Андрей Арнаудов “. Двамата играеха самобитен пинг-понг и си подхвърляха въпроси. Първите няколко въпроса бяха тривиални - за детските години и спомените, само че внезапно пристигна тематиката за любовта.

„ Коя огромната ти обич “, попита Мария и за секунда погледна камерата с хладна изненада, като че ли искаше да каже нещо на сценаристите. Андрей изясни, че не има вяра в концепцията за една-единствена огромна обич, само че е благополучен, че намерил любовта в лицето на настоящето си половинка, писа „ България Днес “.

Когато той попита Марчето за нейната огромна обич настъпи неуместна пауза в студиото. Опитващата се да играе ролята на непукист Игнатова се издаде, че тематиката мощно я смущава и е в жестока алтернатива. Личеше си, че не желае да дава отговор на този въпрос, само че най-после единствено промълви след опит за усмивка „ Ивайло “.Последва още по-конфузна пауза, тъй като Арнаудов очакваше да чуе името на Димитър Рачков. След като остана със зяпнала уста продуцентът се окопити и стартира да гадае: „ Ивайло е… български цар “, правиш се на ударен той.

" Не ставай нагъл! ", сряза го Мария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР