Последен опит: Националният съвет на БСП решава за преговорите с

...
Последен опит: Националният съвет на БСП решава за преговорите с
Коментари Харесай

Последен опит: Националният съвет на БСП решава за преговорите с третия мандат


Последен опит: Националният съвет на Българска социалистическа партия взема решение за договарянията с третия мандат. Корнелия Нинова привиква Националният съвет на БСП днес. На него ще се обсъдят действията на партията с получения трети мандат за сформиране на държавно управление, оповестиха от „ Позитано “ 20.

След връчването на мандата, Нинова разяснява, че ще изиска от Националния съвет мандат с кои партии да договарят в Народното събрание. „ Ще желаеме да преговаряме с всички “, съобщи водачът на левицата.

„ Ще поканим на лидерска среща ръководителите на другите партии, да се изясним желаеме ли да има държавно управление или да се трансферира горещият картоф. От тази среща към този момент зависи 4-ата стъпка. Ако реализираме единодушие, което да подсигурява болшинство, започваме да работим “, ръководителят на левицата.

В понеделник Румен Радев връчи на Българска социалистическа партия третия мандат, като финален опит за сформиране на държавно управление в границите на актуалното Народно заседание.

На днешния Национален съвет ще бъде разисквана и организацията на 50-ия конгрес на БСП – приемане на документите за конгреса, ориентировъчната стратегия и правилник, допълват от „ Позитано “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР