Посланикът ни в Брюксел Пламен Бончев се срещна с капитана

...
Посланикът ни в Брюксел Пламен Бончев се срещна с капитана
Коментари Харесай

Белгийският ни посланик се срещна с капитана на националния отбор по художествена гимнастика

Посланикът ни в Брюксел Пламен Бончев се срещна с капитана на националния ни тим по художествена гимнастика и многократна носителка на най-високи оценки в спорта Невяна Владинова.

Тя е в белгийската столица във връзка Дните на „ Еразъм+ “ и ще вземе присъединяване в част от проведените събития, като съществена цел на визитата й е обмяна на положителни практики в кандидатстването по планове и използването им в България.

По време на срещата Посланик Бончев и Невяна Владинова споделиха разбирането за нуждата от оказване на поддръжка за спорта, който понастоящем търпи съществени ограничения в резултат на коронавирусната зараза.

Владинова означи, че паралелно с доста положителната ангажираност на българските университети в програмата, насърчаването на действия, свързани със спортното обучение, би трябвало да се трансформира в един от целите. Българският дипломат изрази готовността на посолството да спомага за изследване на опциите за рамкови партньорства сред спортни университетски институции в България и Белгия за включване в стратегиите на „ Еразъм “, както и за реализирането на други начинания и действия в спортната сфера, като се употребяват опциите на фондове на Европейски Съюз за младите и спорта през новия програмен интервал 2021-2027 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР