Посланикът на САЩ в Русия Джон Съливан бе разкритикуван заради

...
Посланикът на САЩ в Русия Джон Съливан бе разкритикуван заради
Коментари Харесай

Москва протестира пред посланика на САЩ за подкрепата на незаконните протести

Посланикът на Съединени американски щати в Русия Джон Съливан бе неодобрен поради постове на дипломатическото посланичество. Говорителят на външно министерство заяви, че заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков е разговарял с американския дипломат и е изразил безапелационния си митинг по отношение на публикуваните от посолството в обществените мрежи постове в поддръжка на противозаконните акции в редица съветски градове.
Русия преглежда тези изявления, както и изказването на Държавния департамент на Съединени американски щати като директна интервенция във вътрешните работи на страната.
 Николай Марков регистрира двоен стандарт в отразяването на митингите в Съединени американски щати и Русия Николай Марков регистрира двоен стандарт в отразяването на митингите в Съединени американски щати и Русия
" В Русия има беднотия и това е реалност. Около 20 милиона руснаци са под прага на беднотия и живеят неприятно. По същия аршин в Съединени американски щати има над 35...
Във връзка с дейностите на посолството на Съединени американски щати в хода на несъгласуваните акции в Руската федерация Москва приканва американската страна да съблюдава съветските закони, съобщи Захарова.
По време на митингите в поддръжка на Алексей Навални американското посолство заяви, че следи известията за протестните акции в 38 града и поддържа правото на всички хора на кротичък митинг и свободно изложение на мнението, както и че ограниченията на съветските управляващи са ориентирани към „ потискането на тези права “.
Москва предизвести, че опитите за подстрекателство на радикалните детайли ще имат отрицателни последствия за друстранните връзки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР