Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа предупреди, че съдия

...
Посланикът на САЩ в България Херо Мустафа предупреди, че съдия
Коментари Харесай

Херо Мустафа предупреди, че ще има още българи със забрана от САЩ

Посланикът на Съединени американски щати в България Херо Мустафа предизвести, че арбитър Андон Миталов от спецсъда няма да е последният със възбрана да посещава Съединените щати. "През предходната седмица Съединени американски щати издаде възбрана на едно име, само че няма да е последното. Стъпка по стъпка, това е пътят в битката с корупцията ", сподели Херо Мустафа, която участва на кулинарна проява и лекция.

Американският дипломат съобщи за следващ път, че обича страната и народа ни. "След срещата на премиера Бойко Борисов с президента Доналд Тръмп в края на предходната година двустранните връзки България – Съединени американски щати са сложени на ново равнище. В това число и битката с корупцията. Надявам се, че хората виждат това, малко по малко, лека-полека “, акцентира дипломатът.

Съдия Андон Миталов е магистратът, който позволи на обвинения за шпионаж в интерес на Русия Николай Малинов да напусне страната и да посети Москва, с цел да получи премия от президента Путин, в случай, че има възбрана за напускането на България.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР