Посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа е била на

...
Посланикът на САЩ у нас Херо Мустафа е била на
Коментари Харесай

Херо Мустафа и висш американски служител на необявено посещение в президентството

Посланикът на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа е била на необявено посещаване през днешния ден в президенството, дружно с ръководителят на " Офиса за съгласуване на глобите " към Държавния департамента на САЩ  Джим О`Брайън. Това, като разгласява и видео, на което се вижда моментът, в който американската посланичка и О`Брайън си потеглят от " Дондуков " 2.

Срещата е траяла към час и половина, само че досега няма публична информация какъв е мотивът за нея. Прави усещане, че Джим О`Брайън е на посещаване у нас дни откакто Държавният департамент разгласи включването на нови петима българи и свързани с тях компании в листата " Магнитски ". Това са Румен Овчаров, някогашните основни изпълнителни шефове на АЕЦ " Козлодуй " Александър Николов и Иван Генов, някогашният финансов министър от държавното управление на ГЕРБ Владислав Горанов и Николай Малинов.

Малко откакто бе оповестено допълнението на санкционния лист беше обявено, че при започване на тази седмица О‘Брайън ще дойде у нас  в понеделник за консултации по какъв начин Съединени американски щати могат да помогнат за битката с корупцията и подсилване на върховенството на закона. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР