Посланикът на Съединените щати у нас Херо Мустафа води високопоставена

...
Посланикът на Съединените щати у нас Херо Мустафа води високопоставена
Коментари Харесай

US посолството: Посланикът на САЩ начело на БГ делегация

Посланикът на Съединените щати у нас Херо Мустафа води високопоставена българска делегация в Съединени американски щати за диалози по енергийната диверсификация и доставките на полутечен природен газ. Това се оповестява на уеб страницата на дипломатическата задача на Съединени американски щати у нас, съобщи Bulgaria TV Bulgaria.

Уточнява се, че родната делегация отпред с американския дипломат ще посети Вашингтон и Хюстън, Тексас, а срещите на делегацията ще се състоят на 27 и 28 януари 2020 година

В известието се изброяват участниците в делегацията. В нея с изключение на енергийния министър Теменужка Петкова са и посланикът ни в Съединени американски щати Тихомир Стойчев, шефът на Ай Си Джи Би Теодора Георгиева - Милева, плановата компания, която построява газовата ни връзка с Гърция, изпълнителният шеф на " Булгаргаз " Николай Павлов, ръководителят Управителния съвет на " Булгаргаз " Петьо Иванов, шефът на " Булгартрансгаз " Владимир Малинов, Делян Димитров, който е член на борда на " Булгартрансгаз " ; както и Наско Михов, изпълнителен шеф на АЕЦ " Козлодуй ". Наред с тях са и представители на енергийното министерство - шефката на политическия отдел Росица Недялкова, на правния отдел - Мирослава Христова, както и Ренате Каменова и Лилия Благоева, които са старши специалисти във ведомството. Към групата се включва и Иво Константинов, търговски консултант към посолството на България в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР