Посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова нарече удобно твърдението

...
Посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова нарече удобно твърдението
Коментари Харесай

Митрофанова: Удобно е твърдението на Петков, че аз съм сред виновните за вота на недоверие


Посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова назова " комфортно " изказванието на премиера Кирил Петков, че тя е отговорна за вота на съмнение към съдружното държавно управление, гласуван през вчерашния ден в Народното събрание, съобщи ТАСС.

В речта си пред депутатите в българския парламент Петков упрекна водачите на опозиционните партии и съветската посланичка за неуспеха на държавното управление, написа ТАСС.

" Фактът, че Митрофанова е отговорна, е толкоз комфортно пояснение за тях, тъй като в този момент изобщо за всичко е отговорна Русия ", сподели Митрофанова по телевизия " Русия-24 ".

Тя добави, че предходната година в България е имало сериозна държавна и парламентарна рецесия, три пъти са създавани парламентарни избори и " най-после Народното събрание се събра ". " Те направиха толкоз положително усещане, тъй като споделиха: " Ние не сме десни, не сме леви, ние сме за България ", което беше доста добре признато от българския народ ", добави Митрофанова.

Според посланика доста българи били озадачени от обстоятелството, че България е в първите редици на поддръжката за глобите против Москва, защото " обичайно българският народ има доста положително отношение към Русия ".

Тя добави, че инфлацията в България сега е 18,5%, а промишлената инфлация - 45 на 100, " т.е. това са задоволително съществени цифри, а хората в България не са богати ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР