Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров отхвърли твърденията за

...
Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров отхвърли твърденията за
Коментари Харесай

Посланик Макаров: Абсурдни са твърденията за връзка на Русия с отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев

Посланикът на Русия в България Анатолий Макаров отхвърли изказванията за предстояща съветска интервенция в изборите у нас.

Във Варна Макаров разяснява изказването на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който изрази разбиране, че ще има такава интервенция. "Няма никакви учредения господин Цветанов да приказва по този начин. Не считаме да се намесваме във вашите предизборни акции. Никакви инструкции за това не сме получавали. Българският народ има право самичък да избира кой да го съставлява на локално, национално и европейско равнище ", сподели дипломат Макаров, представен от БНР.

Руският дипломат дефинира като неуместни изказванията за връзка на Русия с отравянето на предприемача Емилиян Гебрев през април 2015 година. По-рано през днешния ден българската прокуратура удостовери, че сътрудник на съветското разузнаване, свързван с отравянето на Сергей Скрипал във Англия, е идвал и в България през 2015 година Ще се проверява дали това има връзка с изказванията на предприемача Емилиян Гебрев, че е бил токсичен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР