Посланикът на Китай даде подробности за издирването на Боян Петров.

...
Посланикът на Китай даде подробности за издирването на Боян Петров.
Коментари Харесай

Има съвещание в Китай по обсъждане на спасителната операция за Боян Петров! До 13 май ще започне спасителната операция от лагер 3 нагоре към върха

Посланикът на Китай даде детайлности за издирването на Боян Петров. Най- новата информация е фотография от базов лагер, получена преди час, която бе показана по време на конференцията на посланика предадоха от вести.бг.

Спасителите се разделят на 3 групи.  Първата група е със състав 12 спасители, те са тръгнали от базов лагер 1. Спасителният екип се управлява от прочут китайски планинар.  Заради суровето време сега спасителите не могат да проведат избавителна операци в региона на трети лагер, койето се намира над 7000 метра.

Според прогнозата на следващия ден на 12 май времето ще бъде облачно и с къс снеговалеж, ще има северен  вятър със скорост до 20 метра в секуна, мунус 12  до минус 25. Според прогнозата на 13 май може би има за съсвем къс интервал времето ще се усъвършенства.

Планира се на 13 май, когато времето е по-добро ще стартира избавителната интервенция от лагер 3 нагоре към върха. 2 хеликоптера от Непал към този момент са пристигнали и сега изчакват на 3 и 700 метра надморска височина. Точно поради времето, сега хеликоптерите не могат да излетят.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР