Посланикът на Италия Стефано Балди за първи път е в

...
Посланикът на Италия Стефано Балди за първи път е в
Коментари Харесай

Стефано Балди: Имаме два живота. Вторият започва, когато осъзнаем, че е само един

Посланикът на Италия Стефано Балди за първи път е в ефира на Нова тв. след рецесията с Коронавируса. Той изяснява, че към момента не може да се приказва за равносметка от рецесията, тъй като пандемията към момента не е завършила. Най-важното, съгласно него е, че времето на изключително състояние е отминало. Казва, че за жалост целият свят е подценил обстановката и това е имало своите последствия, само че въпреки всичко „ сме човешки същества и не знаем на 100 % какво се случва ".

„ Маските са образец. Имаше огромно комплициране. Да ги носим, да не ги ли носим? Полезни ли са или не? Сега са от значително значение. ", добавя. Във връзка с помощта от страна на Русия, Китай и Европа, която Италия получи той споделя, че са били в миг, в който са били подготвени да одобряват помощ от всеки, който я предложи. Относно икономическите последствия от рецесията, посланикът изяснява:

„ Големият проблем беше затварянето, което беше неизбежно. Когато имаш каквито и да било ограничавания да пътуваш, да транспортираш, популярност богу, не и да контактуваш, тъй като живеем в цифрова епоха и нещата могат да продължат виртуално. Но всичко, което се случваше физически, беше наранено. В България има доста италиански вложения, доста италиански бизнесмени и те някак съумяха да продължат да поддържат активността си, въпреки и понижена.

Това, което получавам като противоположна връзка от италианците, които работят тук, е че съумяха да продължат напред, макар рестриктивните мерки. ". Относно идния летен сезо е безапелационен, че няма по какъв начин да чакаме плажовете да са 100% както преди и копромиси ще би трябвало да има, тъй като никой не е застрахован. Във връзка с отношението на хората към обстановката той споделя:
„ Имаме единствено два живота. Вторият стартира, когато осъзнаем, че имаме единствено един. ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР