Посланикът на Германия у нас излезе с официална позиция, час

...
Посланикът на Германия у нас излезе с официална позиция, час
Коментари Харесай

Германският посланик: Политическото бъдеще на България зависи само от нея

Посланикът на Германия у нас излезе с публична позиция, час преди началото на самодейността “Масово затваряне на очи ”, която ще се организира пред дипломатическото здание. Йорк Шуграф разгласи - решенията за политическото бъдеще на България се вземат единствено в България.
Германският дипломат обаче съобщи -. Ангажираността на гражданското общество и готовността за разговор са съществени правила на демокрацията.

„ За нас е изцяло естествено жителите в Европейския съюз да се възползват от правото си на независимост на изложение и кротичък митинг. Решенията за политическото бъдеще на България се вземат единствено в България. Ангажираността на гражданското общество и готовността за разговор са съществени правила на демокрацията.

Застъпничеството за господство на закона и битката с корупцията са значим детайл от Германското председателство на Съвета на Европейски Съюз, заради което ние се застъпваме за нов механизъм на европейско равнище, който в допълнение развива и утвърждава правилата на правовата страна във всички държави-членки”, съобщи още немският дипломат.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР