Посланик Шърман С. Куо от представителството на Тайван в Гърция

...
Посланик Шърман С. Куо от представителството на Тайван в Гърция
Коментари Харесай

Тайван помогна да се дари ултразвуково оборудване на болница в София

Посланик Шърман С. Куо от представителството на Тайван в Гърция посети Университетската болница по белодробни заболявания "Св. София ", с цел да участва на обществената гала по даряване на ултразвуково съоръжение от името на държавното управление на Тайван.

Церемонията по дарението беше проведена от шефа на болничното заведение доктор Любчо Пенев и Великия канцлер на Суверенния медал на Малта - Албрехт Фрайхер декор Бьозелагер.

Сред присъстващите бяха президентът на България Румен Радев, Великият магистър на Суверенния Малтийски медал фра Джакомо Дала Торе дел Темпио ди Сангуинето, посланикът на Суверенния медал на Малта в България - Урсула Хьофтер Дзуколи, българският дипломат в Светия трон - Богдан Паташев, както и членове на Народното събрание и представители на медиите.

В изявление за медиите представителят на Тайван съобщи: „ За тайванското държавно управление е чест, че може да взе участие в този план за подаяние и ние се надяваме, че ще помогнем на лекарите при диагностицирането и ще бъдем от изгода за пациентите “.
 Тайван оказа помощ да се подари ултразвуково съоръжение на болница в София

Гостът уточни, че Тайван работи в тясно съдействие със своя съдружник в Европа - Светият трон и интензивно дава отговор на апела на папа Франциск за благотворителен дух и дейности и поставя съществени старания да извърши ролята си на виновен участник в Глобалното село.

Той разкри, че Тайван работи в тясно съдействие със Суверенния медал на Малта в региона на филантропичната помощ и медицинските грижи. През последните години представителството на Тайпе в Гърция си сътрудничи с българските медицински и обществени заведения и просветителни институции, предложени от посолството на Суверенния медал на Малта в България, участвайки в разнообразни планове.

В това число влизат основаване на демонстрационни системи за икономисване на енергия в държавна болница и университет, даряване на микробус за рехабилитация на център за обществено подкрепяне, даряване на компютърна техника в граничен бежански подслон, присъединяване в публикуването на картинки с деца на сираци и други.
 Тайван оказа помощ да се подари ултразвуково съоръжение на болница в София

След като стопанската система на Тайван стартира своя великански напредък през 80-те години на предишния век, Тайпе стартира да оказва помощ на интернационалната общественост, като дава селскостопански технологии, медицински грижи и филантропична помощ на други страни.

„ Тайван е икономическо знамение, история на триумфа на демокрацията и силата на положителното. Тайван има предпочитание и опция да даде помощ и да показа запаси с нуждаещите се. В допълнение, ние сме нетърпеливи да реализираме значително съдействие в разнообразни области с други страни, изключително със съидейници като България”, добави представителят на Тайпе.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР