Посланието ми към всички, които посещават моите кулинарни курсове, е

...
Посланието ми към всички, които посещават моите кулинарни курсове, е
Коментари Харесай

Светът на Мими

" Посланието ми към всички, които посещават моите кулинарни курсове, е храброст. Защото всичко в живота изисква храброст, даже готвенето ", споделя Мими Торисон, едно от най-известните имена измежду кулинарните блогъри, създател на две книги с предписания и водеща на кулинарно шоу по френската телевизия. Торисон е създателка на блога
Живее със брачна половинка си, y и техните провежда

" Откакто се помня, постоянно съм била пристрастена към положителната кухня. Най-щастлива съм, когато съм на масата. Детството ми мина сред най-хубавите заведения за хранене в Хонконг, където съм отраснала, подбраните бистра в Париж и дома на баба ми в Южна Франция. " Мими е родена в Китай (във вените й тече китайска, френска и британска кръв), в Париж, с краткотраен опит като модел. Животът й се трансформира изцяло след срещата й с Одур Торисон. фамозен с хубавите си виновност и вкусна храна.

Мими Торисон получава предложение да сътвори и оглави като водеща и продуцент кулинарно риалити за френската телевизия. После излизат и двете й красиви книги с предписания от Прованс.

" Исках да направя торта, с която да отпразнуваме идването на пролетта, нашата градина, приказния живот, който открихме тук, в Медок. Импровизирах с продуктите и разгласих фотография на тортата в блога си. " Изведнъж към всичките й приятелки и близки, подкрепили я първоначално, пролетната торта добавила още няколко хиляди фенове, а след броени дни измежду почитателите й към този момент били Марта Стюарт и Опра Уинфри.

Rue Loudenne

: A Kitchen in France: A Year of Cooking in My Farmhouse

Manger [email protected]
Курсовете се организират в дома на Мими и Одур Торисон във френското селце Сент-Изан–де–Медок, което се намира на към час и половина път от Бордо.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР