Послание към жертвите на глобалистката матрица у нас - млади

...
Послание към жертвите на глобалистката матрица у нас - млади
Коментари Харесай

Послание към жертвите на глобалистката матрица у нас

Послание към жертвите на глобалистката матрица у нас - млади другари, не всеки, който е срещу събарянето на Паметника на Съветската войска е путинист! Светът не е единствено в черно и бяло!

Има доста българи, които напълно осъзнато не одобряват джендъри, LGBTQR+, расово разбъркване, битка с измислени климатични промени и така нататък Не ги одобряват не тъй като са путинисти или комунисти, а тъй като считат това за идиотщини. Тези българи не толкоз обичат Русия или се прехласват по Путин, колкото ненавиждат нелепостите, които глобалистите натвориха последните десетилетия из целия групов запад. 

Такива хора има освен у нас, а в целия запад - има ги във Франция, в Германия, в Италия и даже в Съединени американски щати. И те надалеч не всички са путинисти или русороби. Има социалисти, има консерватори, има надълбоко религиозни, има пацифисти или националисти, има даже и обичайни либерали. На никои от тях не им харесва протичащото се. Нито им харесва протичащото се в Газа, нито протичащото се в образованието в Европа, нито пък гей прайдовете. 

За страдание пропагандата на матрицата у нас сполучливо заразява хиляди българи, най-вече млади, с черно - бяло виждане на нещата. Убеждава ги, че щом някой е срещу глобализацията, битката с климатичните промени, подправените пандемии, LGBTQR+, джендърната еднаквост, смесването на расите, вашингтонския консенсус, свободния пазар, едрия бизнес, общественото неравноправие и така нататък западни клишета, то той наложително е ватенка, русороб, путинист, болшевик или ретроград, а в последно време и " тръмпист ". 

И маса млади и не толкоз младежи и имат вяра сляпо, тъй като са расли в изискванията на опустошение на всякаква нормалност, на липса на всевъзможен публичен честен и етичен кодекс.

За пропагандата е най-удобно да построява у тях свят в черно и бяло, свят в който има единствено наши и ваши, другари и врагове. При това, изключително в последните месеци, тази агитация проработи извънредно жестоко, напряко брутално. Тя втълпява, да вземем за пример, че всеки, който е против матрицата въобще не би трябвало да има право на мнение. В най-скоро време може да стартира да проповядва, че несподелящите демократичните мантри би трябвало да бъдат линчувани, че единствено споменаването на имената на Тръмп, Путин или Орбан към този момент е углавно закононарушение. 

Оригиналните думи на Франсоа Волтер - “Не съм склонен с това, което казваш, само че до момента в който съм жив ще пазя правото ти да го казваш ”. които доста време бяха знак за либералите, през днешния ден са извратени от матрицата до напълно болшевишкото - “Щом не мислиш като мен въобще нямаш право на мнение. ” 

За да се борим с всичко това би трябвало да обясняваме на неукрепналите съзнания (при все и измежду тях да има и възрастни), че светът не е черно бял, че не всеки, който е срещу НАТО и Европейски Съюз, примерно, е русороб или болшевик, че не всеки, който е срещу събарянето на паметника на руската войска е ватенка или путинист. 

Както в природата утрото е лазурно, заливът - червен, морето - синьо, а тревата зелена, по този начин и в човешкия свят нищо не е единствено черно или единствено бяло. Има цветове и нюанси на цветовете. 

Трябва да убеждаваме, че концепцията на матрицата не е хората да бъдат свободни, както лъже нейната агитация, а да бъдат плебеи, плебеи, непрекъснато насъсквани да се ненавиждат един различен в черно и бяло. 

Трябва да повтаряме, че пропагандата постанова това злокобно разделяне в черно и бяло на обществото ни и че това разделяне натрупва ненужна ненавист, която  към този момент очевидно може да докара и до проливане на кръв. Такава е и задачата на тези, които провокират омразата и деленето. 

Затова би трябвало да се борим с матрицата кой както може - в къщи, в обществените мрежи, на срещи с другари на работното си място. Към заблудените от матрицата души би трябвало да подхождаме с обич и схващане, а не с ненавист или състрадание. Трябва да върнем към нормалност колкото се може повече излъгани от матрицата. Те са наши деца, внуци, братя или сестри. 

Това е война, война за мозъците,  и е война съдбоносна. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР