Positive Vibrations Вибрато журналистиката се дели на позитивна и негативна

...
Positive Vibrations Вибрато журналистиката се дели на позитивна и негативна
Коментари Харесай

Вибрато журналистика

Positive Vibrations
Вибрато публицистиката се дели на положителна и отрицателна - съгласно вибрациите, които излъчва.
Журналистиката с положителни трептения се приближава до рекламата и пиара с детайли на антични трептения и замяна на флашки.
Този вид положителна публицистика си служи с най-различни новаторски начини, които Мария Габриел с новия сектор ще развива и по европейско-младежка линия.
Добра процедура е да вземем за пример, когато се кани значим посетител - върховен политик или прокурор, да не му се предлага табуретка, ами масажен стол, аквариуми с рибки, които ядат гъбичките от краката, ондулация, фелация, фъш-фъш... Специално фъш-фъш би трябвало да се прави, в случай че би трябвало и в ефир, единствено и единствено вичко да е както би трябвало и да не се позорят институциите!
Гостът в студиото би трябвало да усеща позитивните трептения, които да го предразположат да си изпее думичките, които е зубрил по-рано с пиарката. Ако въпреки всичко гостът си не помни думичките, самият публицист би трябвало да се настрои на същите трептения, да попее и той арии от Бюлетина на триумфите, а в случай че толкоз не могат да се сетят защо да си приказват, водещият би трябвало да измъкне стабилността от усложнение, като попита съответно: На какво се дължат вашите триумфи? Само работата ли е рецептата или има и още нещо? Каква е вашата загадка, хайде бъдете прям!
След изтощителния диалог в СПА-телевизионното студио е хубаво за ВИП гостите на медията да се обезпечи зона за битка със напрежението и умората - за задачата би трябвало да се намерения за надстрояването на малките екрани с по-широки тераси, барбекюта, декоративно-битово изкуство и сауни.
Вежди Рашидов към този момент даде обещание да поддържа повдигането на бюджета на Българска национална телевизия - с парите от горната страна вместо да се запушва насъбраният в държавната телевизия недостиг, доста по-разумно е да се влага в такива точно нововъведения. Инвестицията в медиен комфорт е инвестиция право в темелите на Стабилността!
Negativе Vibrations
Все отново на тоя свят не всичко е цветя и рози, не всичко е лицемерна нравственос, има си хора за всичко.
Има хора за обругаване, има и хора, които обругават.
За тях са основани други журналистически пособия като вибратори, камшици, щипки за пране, шивашки и писалищен материали, лозарски ножици, затварачки на капачки за буркани.
За плурализъм, шоу и повече гледни точки може да се дава право на избор на жертвите - сами да изберат инструмента на изтезанието.
След като си сбъркал един път да застанеш на пътя на ползите на хора без угризения, би трябвало да си подготвен на всевъзможни “журналистически ” издевателства, само че въпреки всичко би било хуманно да се дава избор с какво да те обработват - с вибратора или с уреда за капачките… Нещо баш такова съставлява прочее предлагането за избор с такова наличие: имам достъп до още по-радикално порно, с което мога да те злепоставя в допълнение! Няма да го направя, само че ти се отдръпна от кметската конкуренция с положително.
***
Ролята на ПРАС-ПРЕС във вибрато-журналистиката също не е еднопосочна. Ние сме се и заявили като невъзпитани и също публикуваме материали - свои и на международни майстори - с близо до порнографията наличие.
Може да сме невъзпитани, само че считаме, че сме малко по-културни и независими - и това е разликата сред нас и другите порнографи в клетата българска публицистика.
 
Автор: Сър Гей Бубка, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР