Посинена се появи в студиото на Гала фолкаджийката Дебора, която

...
Посинена се появи в студиото на Гала фолкаджийката Дебора, която
Коментари Харесай

Дебора пребита в студиото на Гала

Посинена се появи в студиото на Гала фолкаджийката Дебора, която напусна къщата на Големия брат по свое предпочитание изключително. Тя изясни, че била причакана пред блока си от трима незнайни мъже, които я смлели от пердах. Певицата смъкна очилата си, с цел да покажем хематом под едното си око, ожали се също, че и колата й също стана жертва на агресорите. Тя преднамерено не поискала да си постави грим, с цел да покаже какъв брой съществено е положението й.



Дебора подозира, че тримата биячи са изпратени от някогашния й другар Сергей, която тя на няколко пъти упрекна в експанзия. Още преди да влезе в къщата, някогашната съквартирантка съобщи обществено, че някогашен неин другар я пребивал. Същото разказала и в къщата, разгласи Дебора в предаването „ На кафе”. Заради разкритията й, тя счита, че точно Сергей стои зад похищението над нея. Той даже си разрешил да я заплаши, че ще я залее с киселина. Брадърката даде обещание да отиде в полицията незабавно след предаването.
Тя изясни още, че от пет години страда от паник офанзиви и по тази причина се пробвала да ги лекува с алкохола. В къщата получила поредна офанзива, само че не била алкохоличка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР