Пощенският оператор в Украйна уведомява, че атаките срещу електрическата мрежа

...
Пощенският оператор в Украйна уведомява, че атаките срещу електрическата мрежа
Коментари Харесай

„Български пощи“: Забавят се доставките на пратки за Украйна

Пощенският оператор в Украйна уведомява, че офанзивите против електрическата мрежа и локалните енергийни уреди постановат непрекъснати спирания на тока с друга дълготрайност, оповестиха от пресцентъра на „ Български пощи “.

От сдружението прецизираха, че " Украински пощи " поставят всички старания за осъществяване на откритите стандарти за качество, само че са вероятни забавяния в обработката, митническите процедури, доставката на пратките и предаването на данните, свързани с следенето на пратките. При нормализиране на обстановката, информация ще бъде оповестена на уеб страницата на „ Български пощи “.

Енергийният оператор на Киев разгласи, че в украинската столица са били въведени планувани „ стабилизационни “ спирания на електрозахранването след многократните съветски удари по енергийната инфраструктура на страната.

„ На 23 октомври бяха въведени стабилизационни прекъсвания в Киев от националния енергиен оператор „ Укренерго ”, с цел да се избегнат повреди “, се споделя в известие на енергийната компания DTEK. В него се прибавя, че спиранията би трябвало да продължат „ не повече от четири часа “, само че може да са по-дълги „ заради мащаб на вредите на електрозахранващата система “.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР