Пощенският оператор в Китай уведомява, че с цел предотвратяване на

...
Пощенският оператор в Китай уведомява, че с цел предотвратяване на
Коментари Харесай

Дезинфекцират пощенските пратки от Китай заради коронавируса

Пощенският оператор в Китай уведомява, че за попречване на риска от по-нататъшно предаване и разпространяване на новия ковид , Китайското държавно управление е упълномощило на пощенския оператор в страната всички колета за град Ухан и директно преминаващи през сортировъчния център в града да бъдат дезинфекцирани, оповестиха от " Български пощи ".

За интернационалните колета, предопределени за провинция Хубей (пощенски кодове 430000–449999), пощенският оператор ще се свързва с получателите по телефон за уточняване желанията им за доставка. Пратката може да бъде краткотрайно съхранявана в пощенски служби, да бъде предоставена от пощенска работа, предадена до доставъчни шкафове или посредством други способи при които няма реализиране на пряк контакт сред чиновник и клиент. Тези стъпки ще доведат до закъснение на обработката и доставката на входящите интернационалните колета, като в някои случаи няма да бъде допустимо да се показа документално доказателство за доставката.

Пощенският оператор в Макао, Китай от своя страна уведомява, че за понижаване до най-малко разпространяването на новия ковид държавното управление на Макао е освободило от работа на 30 и 31 януари 2020 година всички държавни чиновници. Пощенските услуги ще бъдат прекратени през тези два дни, оповестяват още от " Български пощи ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР