Пощенските услугите, които свързват хората с писма, телеграми, пратки, се

...
Пощенските услугите, които свързват хората с писма, телеграми, пратки, се
Коментари Харесай

Министър Росен Желязков: Пощенските услуги навлизат в нов технологичен етап на електронна търговия

Пощенските услугите, които свързват хората с писма, телеграми, колета, се развиват и сега навлизат в нов софтуерен интервал - на електронната търговия, който единствено за десетилетия мина от пощенски гълъби към пощенски дронове. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков по време на гала за валидиране пощенско-филателно издание, отдадено на 140-годишнината на „ Български пощи " ЕАД.
Министър Желязков акцентира, че българската пощенска администрация е една от първите институции, която е основана в освободена България и до през днешния ден тя се асоциира и свързва с страната. „ Това не е единствено празник на „ Български пощи ", това е празник на българските пощи ", сподели още министърът.
Росен Желязков благодари на художничката Ралица Николова за пресъздаването на епохата, когато пощите са свързвали хората и са доставяли положителни и неприятни вести, най-много в границите на националните ни граници. „ Днес „ Български пощи " имат кореспондентски взаимоотношения с над 100 страни по разнообразни мотиви, само че те свързват най-много нас, българите ", сподели министър Желязков. Той пожела на всички работещи в бранша здраве и горделивост от това което вършат, тъй като го вършат за цялото общество и то им е признателно за това.
Юбилейното пощенско филателно издание се състои от пощенска марка в блок, който се отпечатва в тираж от 5 100 броя и илюстрована карта, от която са издадени 10 705 броя.
По време на церемонията, бяха връчени награди на 140 чиновници на сдружението.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР