Пощенска карта, посветена на 140 г. от подписването на Цариградския

...
Пощенска карта, посветена на 140 г. от подписването на Цариградския
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски валидира пощенска марка

Пощенска карта, отдадена на 140 година от подписването на Цариградския кротичък контракт бе валидирана през днешния ден в границите на Европейската филателна галерия „ Пловдив фила 2019 “ и Международния панаир „ Булколекто “.

Печатът за стартиране в приложимост бе подложен от заместник-министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Андреана Атанасова, почетния ръководител на Съюза на филателистите в България Симеон Сакскобургготски и внука на княз Алексей Лобанов - Ростовский, подписал контракта от страна на Русия - Никита Лобанов – Ростовский. В церемонията взе участие и изпълнителният шеф на „ Български пощи “ Деян Дънешки. Изданието е в колекционерски тираж от 881 броя, а художественото оформление е на Тома Гълов.

По-късно през днешния ден зам.-министър Андреана Атанасова валидира пощенска марка на тематика „ Българска просвета и изкуство - 100 години от рождението на Николай Хайтов “. Тя се отпечатва в тираж 10 300 броя, а художник на плановете е Людмил Методиев.

В днешния втори ден на Международната филателна галерия „ Пловдив 2019 “, уредниците на събитието връчиха златен орден на Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията за поддръжката за филателното придвижване в България.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР