Пощенска банка за четвърта година ще бъде ментор на ученици

...
Пощенска банка за четвърта година ще бъде ментор на ученици
Коментари Харесай

Пощенска банка продължава да бъде ментор на ученици от Националната търговско-банкова гимназия

Пощенска банка за четвърта година ще бъде наставник на възпитаници от 11 клас в Националната търговско-банкова гимназия в София. В серия от обучителни лекции чиновници на банката още веднъж ще споделят с младежите своя скъп опит и на практика насоки в областите на финансите, банкирането, одитирането, GDPR, нововъведенията, корпоративните връзки и маркетинга. Представителите на банката ще очертаят кариерните благоприятни условия в банковия бранш и преимуществата от работата в мощен и стимулиран екип. Учениците също по този начин ще имат опция да посетят някой от новаторските цифрови офиси от ново потомство, които Пощенска банка откри в края на 2019 година

През актуалната година младите банкери от Postbank Next ще вземат участие в края на февруари в Двадесет и първия учебен панаир на гимназията.

През 2019 година учениците още веднъж взеха присъединяване в надпреварата по плана “Интегративно практическо обучение”, извършен в Интер Експо Център. Там екипът завоюва влиятелната премия за “Корпоративно управление” в съревнование сред 56 образователни предприятия на НТБГ – 20 банки, 30 компании и 6 застрахователни компании. През 2017 година Postbank Next завоюва оценката “Банка на годината”, а Пощенска банка бе отличена с премия за компания-ментор.

Подкрепата за ученическата банка Postbank Next е в осъществяване на устойчивата тактика на Пощенска банка за създаване на тясна връзка сред бизнеса и образованието и е част от корпоративно-социалната отговорност на институцията с фокус към младежите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР