Пощенска банка пусна на пазара иновативна услуга за потребителите, които

...
Пощенска банка пусна на пазара иновативна услуга за потребителите, които
Коментари Харесай

Иновативно решение на Пощенска Банка осигурява издаването на дебитни карти за минути

Пощенска банка пусна на пазара новаторска услуга за потребителите, които не желаят да чакат с дни, а желаят да получат дебитна карта незабавно, на момента на подаване на настояването в клона. Отпечатването на пластиката към този момент ще става за най-много 15 минути. Услугата ще е налична в определени офиси на банката, а първата локация, в която клиентите ще могат да се възползват от атрактивната опция, се намира в София. От средата на декември мигновеното издаване на дебитни карти ще се предлага още в Пловдив и Стара Загора, а през януари 2019 година – във Варна, Бургас, Русе, Добрич, Благоевград и Плевен.

Моментното издаване на дебитни карти пести скъпо време и комбинира високо равнище на сигурност с бърз достъп до всички функционалности и улеснения, които картата дава. Новата услуга е част от тактиката на Пощенска банка да предлага на клиентите съвременни финансови решения, напълно съобразени с техните условия.

„ Стремежът ни е непрекъснато да вкарваме нововъведения с добавена стойност за клиента, с които да улесняваме потребителите и да им предоставяме модерните финансови решения, от които се нуждаят. Експресното издаване на дебитна карта е следващата стъпка в тази посока – потребителите към този момент ще могат да заявят и получат на място своята карта и ПИН код единствено за минути “, разяснява Румен Радушев, шеф ръководство „ Индивидуално банкиране и различни канали “ в Пощенска банка.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР