Пощенска банка получи за осма поредна година признанието за най-добра

...
Пощенска банка получи за осма поредна година признанието за най-добра
Коментари Харесай

Пощенска банка - най-добър попечител за осма поредна година

Пощенска банка получи за осма поредна година признанието за най-хубава банка в даването на попечителски услуги в България. Класацията е на влиятелното международно издание за финансови пазари, ръководство на активи и капиталова активност Global Custodian (www.globalcustodian.com), което прави изследвания за качеството на услугите в бранша.

Според систематизираната оценка, показана в него, клиентите получават „ съвършена услуга “ от Пощенска банка. В съвсем всички обособени категории – 9 от 12, институцията е с оптималната допустима оценка. Сред тях са „ Клиентско обслужване “, „ Иновации “, „ Безопасност на активите “, „ Управление на ликвидността “, „ Цена “ и други, а в останалите категории резултатът й е непосредствен до оптималния. Пощенска банка получава оценки доста по-високи от тези на съперниците си, в това число при съпоставяне с участниците от други страни.

„ Фактът, че за осма поредна година сме избрани за най-хубава банка в даването на попечителски услуги в България, е извънредно самопризнание за нас. Удовлетворението на клиентите ни и оптималните резултати в съвсем всички следени категории демонстрират, че съумяваме в задачата си да им предоставяме услуги с високо качество. Стремежът ни е непрекъснато да влагаме в новаторски технологии и да надграждаме професионализма на екипа си, с цел да отговорим на най-високите упования на нашите клиенти и да бъдем техният приближен специалист за всяко финансово решение “, разясняват от Пощенска банка.

Пощенска банка предлага от 2004 година цялостната гама попечителски и депозитарни услуги с високо качество на локални и непознати институционални клиенти. Институцията е извънреден представител на един от най-големите европейски депозитари - Clearstream Banking Luxembourg, и е най-голямата банка депозитар в България − с пазарен дял от 55%, максимален брой обслужвани групови капиталови схеми и достъп до финансовите пазари в над 100 страни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР