Пощенска банка получи специалната награда за Устойчив бизнес растеж 2018“

...
Пощенска банка получи специалната награда за Устойчив бизнес растеж 2018“
Коментари Харесай

Пощенска банка беше удостоена с награда от Western Union за устойчив бизнес растеж

Пощенска банка получи специфичната премия за „ Устойчив бизнес напредък 2018 “ от международния водач в областта на интернационалните парични преводи Western Union. Банката бе отличена за развиването на платежните услуги в страната измежду всички финансови институции, с които Western Union си партнира в България. Наградата се присъжда за издържания и професионален метод, познанията, усърдната работа и цялостния принос на Пощенска банка за развиването на бизнеса в България, декларират от Western Union Regional Business Team Bulgaria.

Пощенска банка е водач в предлагането на разплащателните услуги на интернационалната организация измежду банките в България. През последните години броят на офисите в мрежата на банката, които оферират паричните преводи на Western Union, набъбна три пъти до над 400 местоположения. Пощенска банка е единствената финансова институция в България, предлагаща на своите клиенти опция за приемане на паричен превод непосредствено на банкомат. Услугата е комфортна, лесна и налична 24 часа, 7 дни в седмицата и важи за преводи от всички страни, в които Western Union оперира. За задачата получателят на Western Union превод би трябвало да има дебитна карта, издадена от банката. В момента клиентите на Пощенска банка могат да се възползват от услугата на над 500 банкомата в цялата страна.

„ В динамичния свят, в който живеем и работим, за нас е извънредно значимо да оказваме помощ на клиентите си бързо и елементарно да получават и превеждат средства от и към всяка точка на света. Горди сме, че за поредна година сме отличени като водещ сътрудник на международния водач в паричните преводи Western Union в България. Като една от най-бързо разрастващите се банки на пазара ние се стремим да предлагаме разнообразни благоприятни условия, с цел да улесним клиентите си, като им осигуряваме достъп до световната мрежа на Western Union от от ден на ден местоположения. Тепърва ще продължим да работим в тази посока посредством още по-широката клонова мрежа, която Пощенска банка към този момент ръководи след сполучливото обединяване с Банка Пиреос България “, разясниха от Пощенска банка във връзка оценката.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР