Пощенска банка получи престижното отличие Работодател на годината“ от първите

...
Пощенска банка получи престижното отличие Работодател на годината“ от първите
Коментари Харесай

Пощенска банка е работодател на годината

Пощенска банка получи влиятелното отличие „ Работодател на годината “ от първите годишни награди за Employer branding на b2b Media. Финансовата институция бе отличена за своята цялостна тактика за създаване на работодателска марка, включваща разнообразни действия за възстановяване на работната среда, сполучливото ръководство, развиване и задържане на гении, опциите за професионално развиване и ангажиране на чиновниците в планове и акции за възстановяване положението на околната среда и в поддръжка на обществото.

„ Получихме най-голямото отличие от първите годишни награди за employer branding в България. За нас е скъпо да споделяме едни и същи полезности, да работим с висока мотивация и да не стопираме да се развиваме. Именно положителният и обединен екип е същинският мотор на нашите триумфи и най-ценният ни капитал през годините. За нас е чест и отговорност да сме „ Работодател на годината “. Благодарим на целия ни екип за достижението “, разясниха от Пощенска банка.

Развитието на цялостна стратегия за вътрешни връзки постоянно е било във фокуса на информационните тактики на Пощенска банка. Екипът на финансовата институция се стреми към непрекъсната и двупосочна връзка, която построява взаимно доверие и способства за основаването на корпоративна просвета, отчитаща персоналния принос, старания и знания на чиновниците. Банката непрестанно развива програмата, като включва разнородни и допълващи се интензивности, ориентирани към всички хора в организацията.

Наградите на b2b Media имат за цел да оценят и отличат фирмите за техните високи достижения в региона на построяването и одобряването имиджа и известността на работодателския бранд, предизвикват нововъведенията в ръководството на гениите и новите сполучливи тактики в региона на човешките запаси.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР