Пощенска банка получи престижна международна награда за осигуряването на отлично

...
Пощенска банка получи престижна международна награда за осигуряването на отлично
Коментари Харесай

Златно отличие за Пощенска банка в европейски конкурс за най-добро клиентско преживяване в банкирането

Пощенска банка получи влиятелна интернационална премия за обезпечаването на чудесно потребителско прекарване в банкирането (Excellence in Customer Centricity or Customer experience). Финансовата институция е измежду спечелилите в 12-те категории на оспорваното съревнование The Retail Banking: Europe 2019 Awards, проведено от водещото европейско списание с фокус върху банкирането на дребно Retail Banker International. Сред другите участници и спечелили в състезанието се открояват имената на едни от най-големите, постоянни и одобрени банки в Европа ̶ Santander, Dankse Bank, Nordea, BBVA, Raiffeisen bank, OTP.

Признанието на Пощенска банка е за постигнатите високи резултати и оптимизация на работа, с помощта на прелюдия новаторски метод за удостоверение на платежни документи с цифров автограф. Като съвременна банка, работеща с отношение към опазването на околната среда и с грижа за своите клиенти, финансовата институция е измежду първите на пазара у нас, която вкарва сключване на документи с цифров автограф в цялата си клонова мрежа.

„ За нас дигитализацията на банковите услуги не е самоцел, а метод да отговорим на потребностите на нашите клиенти, по тази причина непрестанно развиваме цифровите си канали за банкиране. Разполагаме и с необятна клонова мрежа с над 170 офиса в цялата страна, с цел да сме по-близо до клиентите ни и да им предоставим оптимално улеснение. Тяхното задоволство ни подтиква да продължим да влагаме в тактиката ни за цифровизация на банката, която сполучливо развиваме към този момент няколко години. Стремим се да предоставяме допустимо най-хубавото прекарване на клиентите си в контакта с нас, като залагаме на нововъведенията и технологиите. Щастливи сме, че 57% от всички преводи в банката се подписват по електронен път. Благодарение на цифровите ни услуги намалихме разноските за хартия с 43%, за логистика с 30%, а времето за обслужване на клиенти ̶ с 12%. Така спестяваме време както на клиентите ни, по този начин и на нашия екип. Имаме опция за разработка на нововъведения и надграждане на професионализма на специалистите ни, с цел да отговорим на най-високите упования на потребителите и да бъдем техният приближен сътрудник за всяко финансово решение “, разясняват от Пощенска банка.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР