Пощенска банка получи награда за устойчиво развитие на бизнес средата

...
Пощенска банка получи награда за устойчиво развитие на бизнес средата
Коментари Харесай

Пощенска банка с отличие за проекта Dare to Scale с Endeavor Bulgaria

Пощенска банка получи премия за стабилно развиване на бизнес средата в България с неповторимия си план Dare to Scale с Endeavor Bulgaria. Призът от Годишните награди за щедрост и корпоративна обществена отговорност “Златно сърце”, проведени от сп. Business Lady и сп. Bulgaria Business Review, беше връчен от заместител - министъра на стопанската система Лилия Иванова на Силвия Костова, шеф ръководство „ Корпоративни връзки и маркетинг “ и Ирина Енчева от Endeavor Bulgaria.

Отличието е за пилотна стратегия за напредък Dare to Scale, осъществена през 2019 година - първата от този жанр в България, ориентирана към бизнеси с капацитет за по-мащабно разгръщане на активността си. В плана на българския офис на световната мрежа Endeavor бяха определени 10 родни компании, които минаха през образования и интерактивни сесии, водени от одобрени бизнес водачи. Сред тях са сполучливият сериен бизнесмен и ръководител на Борда на Endeavor Bulgaria Васил Тeрзиев, съоснователят на Telerik, “Телерик Академия “ и инкубатора Campus X Светозар Георгиев, Румяна Иванова, шеф ръководство “Банкиране дребен бизнес” в Пощенска банка и други Тренингите покриха главните бизнес сфери, от които всяка сполучлива компания има потребност -управление на организацията, маркетинг, продажби, финансово обмисляне и набиране на капитал.

С присъединяване си в програмата за напредък Dare to Scale Пощенска банка способства интензивно за развиването както на перспективните scale-up компании, по този начин и за бизнес средата у нас. Това е следващ израз на корпоративната ѝ обществена отговорност и устрема ѝ да предизвиква смелите хрумвания, да поддържа нововъведенията и конкурентоспособността на компаниите и стопанската система. Компанията осъществя и други начинания в поддръжка на бизнесмените като “Пощенска банка среща бизнеса”, състезанието “Големите дребни “ и други

В конференцията "Златните сърца приказват ", извършена преди церемонията по награждаването, Силвия Костова показа сполучливите практики за корпоративна обществена отговорност на Пощенска банка. Ценностите и активността на компанията би трябвало да са в унисон с самодейностите ѝ в региона на КСО, акцентира тя и показа знаковите планове на банката в сферите на екологията, образованието, насърчаването на предприемачеството и доброволчеството. С интензивностите си за корпоративна обществена отговорност ние освен прибавяме стойност за обществото, а построяваме дълготрайни доверени връзки с нашите клиенти и чиновници, заключи тя.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР