Пощенска банка отново спечели престижното международно отличие в категория Най-добра

...
Пощенска банка отново спечели престижното международно отличие в категория Най-добра
Коментари Харесай

Пощенска банка отново спечели престижното международно отличие

Пощенска банка още веднъж завоюва влиятелното интернационално отличие в категория „ Най-добра банка в банкирането на дребно в България “ (Best Retail Banks) в тазгодишното издание на конкурса World Finance Banking Awards, организиран от едноименното финансово списание. Това е трети следващ приз след завоюваните през 2018 година и 2019 година

 

Други участници и носители на оценки през годините в състезанието са едни от най-големите и одобрените финансови институции в международен мащаб като Santander, JPMorgan Chase, UBS, Nordea, Deutsche Bank, BNP Paribas, BBVA и други.

 

Изключителните достижения на интернационалната група „ Юробанк “ получиха самопризнание в тазгодишното издание на оспорвания конкурс, откакто на банките в групата бяха присъдени общо 4 влиятелни награди в разнообразни категории.

 

Пощенска банка получи оценката си в категорията за множеството нововъведения, отлични резултати и резистентен модел на работа в областта на банкирането на дребно, съчетани с съвременни артикули и услуги в интерес на потребителите. Освен в бизнес процесите си финансовата институция е и виновен жител на обществото, което потвърждава с голям брой мощно развити стратегии за корпоративна обществена отговорност в областта на образованието, дарителството и опазването на околната среда в България.

 

„ За нас е голяма чест да бъдем отличени за трета поредна година от интернационалния влиятелен конкурс World Finance Banking Awards. Наградата идва във времена, изпълнени с доста провокации както за нас, по този начин и за нашите клиенти и бизнес сътрудници. Но ние имаме вяра, че дружно ще успеем да преодолеем и тази обстановка, като след нея всички ще сме по-опитни и сполучливи от преди. Благодарни сме на нашите клиенти, чиновници и сътрудници, които са дружно с нас през годините и взаимно с тях градим и своите триумфи. Това отличие не е единствено за Пощенска банка , а е за всички, които ни се довериха и не престават да го вършат. Да бъдем носители на тази премия ни задължава да продължаваме по определения път, като всеки ден влагаме старания в гарантирането на чудесно потребителско преживяване ”, коментират от Пощенска банка.

 

Авторитетните интернационалните награди World Finance Banking Awards отличават най-хубавите банки в обособени категории по отношение на техните бизнес резултати и новаторски модели за ръководство. В влиятелния конкурс вземат присъединяване голям брой мениджъри на водещи интернационалните компании, финансови институции, водещи банки и представители на финтех промишлеността. Заедно те основават трендовете във финансовата промишленост и гледат към бъдещето и идващите етапи в дигитализацията на банкирането.

 

World Finance Magazine е печатно и онлайн списание, което обезпечава повсеместен обсег и разбор на финансовата промишленост, интернационалния бизнес и международната стопанска система. Списанието, издавано от компанията World News Media в Лондон, е ориентирано към публика от експерти в региона на финансите, корпоративни и частни вложители, като обгръща необятен набор от тематики за банковото и застрахователното ръководство. От 2007 г. World Finance Magazine организира и едноименните годишни награди – World Finance Awards, които целят да отличат бизнес достиженията, триумфите и иновациите в целия свят.  
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР