Пощенска банка откри 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране

...
Пощенска банка откри 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране
Коментари Харесай

Пощенска банка разширява мрежата си от центрове „Моменто“ в страната

Пощенска банка откри 4 нови центъра за експресно потребителско кредитиране „ Моменто “. Модерните обекти, в сходство с концепцията на марката, още веднъж се намират на топ местоположения – в едни от най-посещаваните търговски зони в Бургас, Варна, Пловдив и София, и работят всеки ден с удължено работно време.

С новите 4 центъра обектите за експресно потребителско кредитиране „ Моменто “ в цялата страна към този момент са 13. Брандът предлага и спомагателна новаторска услуга за улеснение на клиентите – мобилен център, който се нарежда по график в разнообразни огромни бизнес здания. Чрез нея потребителите имат опция да получат професионална консултация и банков артикул в границите на минути – на работното си място.

Излизането на „ Моменто “ отвън София е част от тактиката на Пощенска банка за непрекъснато разгръщане на новаторските ѝ канали за контакт с клиентите и даване на най-хубавите решения, съобразени с техните потребности. Разширяването на мрежата е в отговор на търсенето от потребителите на улеснение, експедитивност, самостоятелен метод и от ден на ден цифрови услуги. Именно по тази причина Пощенска банка сътвори преди две години концепцията за „ Моменто “ и целеустремено влага в този вид профилирано обслужване в сегмента на потребителското кредитиране. Успехът ѝ се дължи на обстоятелството, че тези центрове дават бързо финансиране за огромни суми – до 40 000 лева, освен това при естествени за банковия пазар цени, достъп до съвременни банкови услуги, консултация от висококвалифицирани експерти и чудесно обслужване.



Пощенска банка уголемява и портфолиото от артикули и услуги, които се оферират в центровете „ Моменто “. Клиентите ще могат да получат там към този момент и информация за жилищни заеми, пенсионни фондове и застраховка на дом и имущество. В тях потребителите комфортно могат да аплайват за потребителски заем до 40 000 лв. в границите на най-много 40 минути, както и да се възползват от атрактивния потребителски заем „ Моменто “, който е без спомагателни условия: без такса за кандидатстване, без условие за превод на работна заплата, без наложителни застраховки и без такса за разплащателна сметка, обслужваща заема.



„ От старта си „ Моменто “ се потвърждава като желан от клиентите канал за другарство с банката, защото е покрай тях, предлага им специфични експресни артикули, улеснени процедури за финансиране, съвременен дизайн и екип от специалисти, който да ги съветва. Сред главните му преимущества е, че клиентите могат да заявят там бързи заеми за по-големи суми и при доста положителни условия. След триумфа на концепцията в София, в този момент отваряме центрове „ Моменто “ и в най-големите градове – Варна, Бургас и Пловдив, като планираме районното ни разгръщане да продължи. Освен това обогатяваме доста продуктите и услугите, които предлагаме там. С тази още по-богата гама от благоприятни условия ще подобрим потребителското преживяване в контакта с нас, което е главната ни цел “, разясняват от Пощенска банка.

Новооткритите центрове „ Моменто “ се намират в: Бургас, Mall Galleria, равнище 0, ул. „ Янко Комитов “ №6, работно време: от 10.00 ч. до 22.00 ч. Варна, Grand Mall Варна, равнище -2, ул. „ Андрей Сахаров “ №2, работно време: от 10.00 ч. до 22.00 ч. Пловдив, Mall Plovdiv, равнище 0, ул. „ Перущица “ №8, работно време: от 10:00 ч. до 21:00 ч. София, The MALL, равнище -2, бул. „ Цариградско шосе “ №115, работно време: от 10:00 ч. до 22:00 ч.
Повече информация за центровете и изискванията на предлаганите в тях банкови артикули и услуги можете да откриете на www.postbank.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР