Пощенска банка беше единствената финансова институция – финалист от България,

...
Пощенска банка беше единствената финансова институция – финалист от България,
Коментари Харесай

Пощенска банка с отличие за иновации от European Business Awards 2019

Пощенска банка беше единствената финансова институция – финалист от България, в дванадесетото издание на интернационалния конкурс за най-хубавите практики и високи достижения в бизнеса − European Business Awards.

Освен финалист, Пощенска банка бе отличена като един от 12-те „ Национални първенеца “ и показа страната ни във финалния стадий на премиите във Варшава. Банката получава премията като финалист в категорията за нововъведения (The Award for Innovation with Turnover of €150M+) с създадения за улеснение на потребителите банков кредитен чатбот ̶ EVA (Electronic Virtual Assistant), който съветва клиенти 24/7 в известното приложение Фейсбук Messenger.

„ Щастливи сме, че нашият кредитен чатбот получава самопризнание за новаторска услуга освен на национално, само че и на европейско равнище. Гордеем се с високото отличие „ Национален първенец “, тъй като то е доказателство за триумфа на екипа и общите ни старания да ставаме все по-добри и по-ефективни, с цел да отговорим на упованията на нашите клиенти, които търсят приближен сътрудник в лицето на своята банка и комфортни услуги, които да улесняват всекидневието им. Тази година, с цел да сме още по-близо до клиентите ни и да им предоставим услуги с спомагателна добавена стойност, надградихме функционалностите на чатбота.

Предложихме на клиентите ни мобилната апликация EVA Postbank с функционалност „ live chat “ за бърза връзка с специалист на банката, която дава синтезирано информация за нашите артикули и услуги. Сигурни сме, че по този начин ще им бъдем още по-полезни и ще ги улесним в натовареното им всекидневие “, разясняват от Пощенска банка.

Финансовата институция е определена от влиятелно жури измежду 2 753 компании, взели участие в първия стадий на състезанието, като единствено 364 от тях са отличени за „ Национални първенци “. В състезанието тази година взеха присъединяване общо 120 000 бизнеси от 33 европейски страни. Основната цел на влиятелните оценки European Business Awards е да поддържат развиването на една по-силна и по-успешна бизнес общественост в цяла Европа.

За European Business Awards:

European Business Awards (Европейски бизнес награди) е самостоятелен конкурс, основан за да отличи най-хубавите практики и да насърчи нововъведенията и проявата на предприемачески дух измежду бизнес средите в Европа. Конкурсът събира на едно място най-хубавите водачи и компании на остарелия континент и подтиква продан на хрумвания посред им. Трите съществени правилото на премиите са Иновации, Етика и Финансов триумф. В рамките на дванадесетото издание на състезанието членовете на журито търсят досетливост, спазване на етични правила, положителни връзки с всички заинтригувани страни и дълготрайно обмисляне за реализиране на устойчиви резултати на фона на динамичните пазарни условия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР